hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Binnur Zaimler Binnur Zaimler

    Venus Akrep Burcunda (5-30 Aralık 2015)

    05.12.2015 Cumartesi | 10:26Son Güncelleme:

    5 Aralık günü ilişkilerimizi, hayattan aldığımız keyfi etkileyen gezegen Venus Akrep burcuna geçiyor. Venus, barış, güzellik, huzur gezegenidir. Bu dünyada yeme içme, sanat, para, güzellikler yolu ile aldığımız hazza işaret eder.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Akrep burcu, Venüs’ün rahat ettiği bir burç değildir. Venus Terazi burcundan sonra Akrep burcuna geçtiğinde işyerindeki hava da değişir. Nazik, empatik, şefkatli, duygusal ortamlar, yerini fırtınalara bırakır.

    Hangi sektörleri daha çok etkiliyor ?

    Akrep zamanı (23 Ekim-22 Kasım) kurulmuş olan şirketler için güzel bir dönem başlıyor. İletişim, ortaklık, yeni ürün sunumları için tam zamanı. Piyasaya çıkmak, yeni hissedarlar bulmak, ürün lansmanları yapmak, müşterilere teklif vermek için uygun zamanlar

    Özel yatırım fonları, aracı kuruluşlar, bankalar, e-ticaret firmaları, estetik merkezleri, kimya endüstrisi, her türlü komisyoncular, Pazar araştırma firmaları, emniyet narkotik şubeleri, gece klüplerinin işlerinin açılacağını söyleyebiliriz. Özel fonlar için hisse alıp satmak, yeni yatırımlara girmek için doğru zaman. Pazarlık gücünüz çok yüksek olacaktır.

    Venüs Akrep burcunda iken, cerrahi müdahaleler, özellikle estetik operasyonlar daha iyi sonuç verir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tutumlu olmayı öğreniyoruz.

    ŞİRKETLER

    • Ortak yatırımların filiz verdiği bir dönem. Parayı, deneyimi, bilgiyi ortaya koyup birkaç ortak ile doğru yatırımlara girebilirsiniz.
    • Yönetim kurulu kararlarında hızlanabilir, YK ile ilgili işlerin her konuda yoluna girmesini sağlayabilirsiniz.  
    • Venüs Akrep burcundan geçerken en savurgan şirket bile tutumlu olmayı, kemer sıkmayı ve kaynakların verimli yönetilmesini öğrenir.
    • Kırmızı kullanmak için yılbaşını beklemeye gerek yok. 5-30 Aralık döneminde kırmızı objeler ile Venüs’ün tutkusunu aktive edebiliriz. Kıyafetlerinizde, ofis masanızın üzerinde kırmızı detaylar kullanmanız çekiciliğinizi ve yaşam enerjinizi artıracaktır. Bu ay, kırmızının olsun!

    Peki ya Türkiye? ... 

    • 29 Ekim 1923 tarihinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin burcu Akrep. Venüs’ün Akrep burcuna geçmesi, diğer gezegen hareketlerini de hesaba kattığımızda, Türkiye’nin diplomasi ve müzakere yoluyla işleri çözeceğini gösteriyor. Zorlayıcı ve ardarda gizli görüşmeler içeren bir süreç başlıyor. Özellikle 7-10 Aralık tarihlerinde gözler Türkiye üzerinde olacak. Uluslararası ilişkilerimizin için hassas bir dönem. 24 Aralık civarı ise kontrolü kaybetmememiz gereken bir gün olarak görünüyor. Güvenlik önlemlerini artırmanın yararı büyük olacaktır.