Banyoda ışıksız kalma günleri sona eriyor!

Sudan enerji üreten Ecolight lambalar elektrik kesintilerine karşı bir çözüm sunuyor.
Çoğumuzun belki başına gelmiştir, banyodayken elektrik kesilir ve sabunlu sabunlu ne yapacağımızı şaşırırız. Kimimiz ıslak ıslak elektriğin gelmesini beklerken kimisi ise o halde elektrik idaresini aramaya çalışır.
Peki ya banyoda ışıksız kalma sorununu ortadan kaldıran bir ürünün duyurulduğunu söylesek ne yapardınız?
Sylvinia'nın yeni tanıttığı Ecolight duş başlıklarına takılıyor ve çevresindeki LED ışığı pile ihtiyaç duymadan yanabiliyor.
Peki enerji ihtiyacını nasıl karşılıyor? Akan suyu enerjiye çevirerek... Ayrıca suyun sıcaklığına göre renk değiştiren Ecolight size suya dokunmadan sıcaklık durumu hakkında ipucu verebiliyor.
Mavi yandığında suyun yeterince sıcak olmadığını gösterirken kırmızı ışık ise suyun fazla sıcak olduğunu göstererek yanmalara karşı sizi koruyabiliyor. Bu ürünün satış fiyatı ise 40 dolar.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Radyoyu Kim İcat Etti? Radyo Nasıl ve Ne Zaman İcat Edilidi?
Uçağı Kim İcat Etti? İlk Uçak Ne Zaman, Nasıl Bulundu? Uçağın Mucitleri Kimdir?
Televizyonu Kim İcat Etti? Geçmişten Günümüze Televizyonun Yolculuğu
Telefonu Kim İcat Etti? 1876’da Başlayan Bir Hikaye!
iPhone'u olanlar dikkat! Apple'dan uyarı geldi: Cihazlar tehdit altında