hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İstanbul Caz Festivali'nde zorunlu değişiklik

    İstanbul Caz Festivalinde zorunlu değişiklik
    expand

    Kalp rahatsızlığı nedeniyle pop-caz sahnesinin önemli piyanistlerinden Joe Sample'ın 13 Temmuz'da İstanbul'da vereceği konser iptal edildi.

    İstanbul Kültür ve Sanat Vakfından yapılan açıklamaya göre, Joe Sample, kalp rahatsızlığı nedeniyle Avrupa turnesine de çıkamayacak.

    Bu kapsamda 16'ncı Uluslararası İstanbul Caz Festivali programında, 13 Temmuz akşamı Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde yer alacağı duyurulan Joe Sample ve Randy Crawford konseri de yapılamayacak.

    30 senelik bir ayrılığın ardından ilk kez 2006'da çıkardıkları "Feeling Good" isimli albümde tekrar buluşan Joe Sample ve Randy Crawford, 2007 yılında 14'üncü Uluslararası İstanbul Caz Festivali kapsamında İstanbullu müzikseverlere unutulmaz bir konser vermişti.

    Sanatçı değişikliği nedeniyle biletini iade etmek isteyen izleyicilerden biletlerini Biletix satış noktasından alanlar, herhangi bir Biletix satış noktasına; İKSV ana gişeden alanlar İKSV merkezine, 8-30 Haziran tarihleri arasında gelerek iade işlemlerini gerçekleştirebilecek.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow