hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Siper alın!.. Katy Perry Türkiye'ye geliyor

    Siper alın.. Katy Perry Türkiyeye geliyor
    expand

    “I Kissed A Girl”, “Hot’N Cold”, “One Of The Boys” gibi parçalarıyla Amerika ve Avrupa’da bomba etkisi yaratan ve haftalarca dünya müzik listelerinde 1 numarada kalan Katy Perry, Dünya Turnesi “The Hello Katy Tour” kapsamında İstanbul’a konser vermeye geliyor.

    Başarısını Grammy ve Brit Awards performanslarıyla pekiştiren, parçalarının sözleri ve yaşam tarzıyla da dünya gençliğinin idolu haline gelen Katy Perry, 9 Temmuz akşamı İstanbul’da Fenerbahçe True Blue’da Türkiye’deki ilk konserini verecek.

    24 yaşındaki genç şarkıcı, albümü “One Of The Boys” ile bugüne kadar 2 milyonun üzerinde ve singlelarıyla toplamda 20 milyonu aşkın dijital satışa ulaştı.

    Herşey 2008’de Madonna’nın Ryan Seacrest’e Katy Perry’nin “Ur So Gay” (metroseksüel eski sevgiliye gönderilen arsız bir hoşçakal parçası) parçasını ne kadar beğendiğini söylemesiyle başladı.

    Pop müziğinin kraliçesi tarafından kutsandıktan kısa bir süre sonra Perry, çıkış single’ı olan ve tüm dünya müzik kanallarını 2008 yazı boyunca adeta esir alıp, 7 hafta boyunca Billboard Top 100’de 1 numarada kalan “I Kissed A Girl”ü  (kadın güzelliğine döktürülen provokatif ve cesur parçası) piyasaya çıkardı.

    Klibi  MTV Video Müzik ödüllerinde “En İyi Yeni Sanatçı” dahil olmak üzere 5 farklı dalda ödüle aday gösterildi.

    Katy Perry, ayrıca Rolling Stones okuyucuları tarafından da 2008’in “En İyi Yeni Sanatçısı” seçildi.

    Perry’nin ikinci 1 numara olan öfkeli ve yüksek voltajlı parçası “Hot N Cold” yayınlandıktan kısa bir süre sonra, 3 milyonu aşkın dijital satış yaptı.

    Konserde Bedük ön isim olarak sahne alacak. Konser alanının kapısı saat 19.00'da açılacak.

    Detaylı bilgi için: www.katyperryturkiyede.com
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow