hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Santana konserine doğru...

    Santana konserine doğru...
    expand

    Latin-rock tarzının en büyük temsilcilerinden Carlos Santana, 6 Temmuz'da İstanbullu müzikseverlerle buluşacak.

    İstanbul Kültür ve Sanat Vakfından (İKSV) yapılan yazılı açıklamada, Wings sponsorluğundaki Santana konserinin, 6 Temmuz Pazartesi günü saat 21.00'de Turkcell Kuruçeşme Arena'da gerçekleştirileceği belirtildi.

    Santana'nın, 32 kişilik ekibiyle İstanbul'a geleceği aktarılan açıklamada, sanatçının konserde "Black Magic Woman", "Smooth", "Love Of My Life", "Oye Como Va" ve "Ringo" gibi sevilen şarkılarını seslendireceği kaydedildi.

    Açıklamada, Carlos Santana'nın 20 yıl aradan sonra İstanbul'da vereceği konserin İstanbullu müzikseverlerden büyük ilgi gördüğü vurgulanarak, konser için indirimli satışa sunulan biletlerin tükendiği bildirildi.

    Müzikseverlerin heyecanla beklediği Santana konseri için sınırlı sayıda satışa çıkarılan sahne önü biletlerine de ilginin büyük olduğu ve kısa sürede tükendiği ifade edilen açıklamada, Santana'nın İstanbul konseri için kalan biletlerin satışına devam edildiği, konser gününe kadar bilet fiyatının 110 TL olacağı kaydedildi.

    Açıklamada, konser biletlerinin Biletix satış noktaları, www.biletix.com ve İKSV Merkezi'nden temin edilebileceği belirtildi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow