hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Lordi "Rock Tatili"nde...

    Lordi Rock Tatilinde...
    expand

    4 yılda yaklaşık 200 bin seyirciye ulaşan ve toplamda 700'ü aşkın müzisyenin sahne aldığı, Türkiye'nin en büyük açık hava festivali olan Rock Tatili bu yıl, 13-14-15-16 Ağustos tarihlerinde Foça'da yapılacak. Etkinliğin en ilginç grubu canavar kostümleriyle katıldıkları Eurovision'u kazanan Fin Lordi grubu.

    Geçtiğimiz yıl 68 bin kişinin katıldığı Rock Tatili bu yıl ilk kez Ege’nin mavi bayraklı sahillerinden İzmir Foça İngiliz Burnu’nda düzenlenecek.

    Festivalde birbirinden ünlü gruplar sahne alacak. 2006 yılında, Eurovision Şarkı yarışmasının uzun tarihinde alınmış en yüksek oy puanı ile, bu yarışmayı kazanan dünya çapında üne sahip Finlandiya’dan Lordi'nin de katılacağı festivalde sahne alacak isimler şunlar:

    DJ’ler
    Çağlan Tekil ( Laneth- Radyo Eksen ), Mete Sohtaoğlu ( Mosh - Radyo Eksen ), Murat Beşer ( Oldies ), Murat Meriç ( Türk-İş Funk )

    Ana sahne
    Lordi ( Finlandiya ), Anemi, BaBazula, Black Tooth, Çilekeş, Dinar bandosu, Duman, Epica ( Hollanda) , Gren, Karapaks, Kolpa, Kurban, Kül, Magick, Marsis, Metoboy, Moğollar, Mor ve Ötesi, Ogün Sanlısoy, Öztürk, Pentagram, Teoman, Tibet Ağırtan & Rock’n roll, Yasemin Mori, Yüksek Sadakat


    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow