hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Leonard Cohen'den iki İstanbul konseri

    Leonard Cohenden iki İstanbul konseri
    expand

    Efsanevi müzisyen Leonard Cohen, 2009 Dünya Turnesi kapsamında 5 ve 6 Ağustos'ta iki konser için ilk kez İstanbul'a gelecek.

    İstanbul Kültür Sanat Vakfı'ndan (İKSV) yapılan yazılı açıklamaya göre, İKSV ve Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) işbirliğiyle gerçekleşecek konserler 5 Ağustos Çarşamba ve 6 Ağustos Perşembe günleri saat 21.00'de Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde yapılacak.

    Kanada'dan 26 Nisan'da 2009 Dünya Turnesi'ne başlayan Leonard Cohen, turnenin Avrupa ayağının ilk konserini 1 Temmuz tarihinde Almanya'nın Köln şehrinde verdi.

    Temmuz ayı boyunca ortalama iki gün arayla Almanya, Belçika, Fransa, İngiltere, Norveç, İrlanda ve Portekiz'de konserler veren Leonard Cohen 3 Ağustos'ta Venedik'te San Marco meydanında bir konser verecek.

    Venedik konserinin ardından ilk kez İstanbul'a gelecek Cohen, 5 ve 6 Ağustos'ta Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde İstanbullu hayranlarıyla buluşacak.

    Turne, İstanbul'un ardından İspanya, Fransa, Avusturya, Slovakya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Sırbistan, Romanya ve İspanya konserleriyle devam edecek ve 21 Eylül'de Barcelona konseriyle sona verecek.

    74 yaşındaki Leonard Cohen turne kapsamında Avrupa' nın 16 ülkesinde 34 farklı şehirde 40 konser vermiş olacak.

    Leonard Cohen, 2009 Dünya Turnesi kapsamında çıktığı konserlerinde "Dance Me To The End Of Love", "Ain't No Cure for Love", "Bird on a Wire", "Chelsea Hotel", "Suzanne", "Hallelujah", "So Long, Marianne", "I'm Your Man", "First We Take Manhattan" gibi unutulmaz şarkılarına yer veriyor.

    Cohen'in İstanbul konserlerinin 16 Mayıs'ta satışa çıkan biletleri, Biletıx satış noktaları, Biletıx Çağrı Merkezi (216) 556 98 00), www.biletix.com ve IKSV binasındaki ana gişeden alınabiliyor.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow