hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Madonna 2 bin 500 kişiye iş vermeye geliyor!

    Madonna 2 bin 500 kişiye iş vermeye geliyor
    expand

    80'li yıllarda parlayıp kendini sürekli yenilemeyi başararak yaşarken efsane haline gelen Madonna, 5 Eylül'de İstanbul'da konser verecek. Hazırlıklar çerçevesinde 2 bin 500 kişiye geçici istihdam sağlanacak.

    Efsane Danışmanlık'ın organizasyonuyla ülkemize gelecek olan İtalyan asıllı Amerikalı şarkıcı 5 Eylül günü saat 22:00'de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda hayranlarının karşısına çıkacak.

    En son 1993 yılında Türkiye'ye gelip İnönü Stadı'nda konser veren Madonna'nın konserinin 10 milyon TL'ye mal olması bekleniyor.

    Daha önce Shakira, Michael Jacson, Kevin Costner, Adriana Lima gibi starları Türkiye'ye getiren Efsane Danışmanlık tarafından gerçekleştirilecek organizasyonla Türkiye'ye gelecek olan  Madonna en son 1993 yılında Türkiye gelmiş ve  İnönü Stadı'nda konser vermişti.

    Bilet fiyatları resmen açıklanmazken, biletlerin tahminen 100 ila bin 250 TL arasında olması bekleniyor.

    Madonna'nın konser için 4 gün Türkiye'de kalacağı ve bu sırada Anıtkabiri ziyaret etmesi, bir TV programına katılması ve konser sonrası yapılacak partiye katılması bekleniyor.

    Küresel krizle zor günler yaşadığımız şu günlerde Madonna'nın ekonomimize de katkısı olacak. Konser hazırlıkları çerçevesinde 2 bin 500 kişiye geçici istihdam sağlanacak.

    Madonna ise bu konserden 3 milyon 250 bin dolar ödenecek.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow