hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Norveçli soprano Kringelborn İstanbul'da

    Norveçli soprano Kringelborn İstanbulda
    expand

    Norveçli soprano Solveig Kringelborn İstanbul'da konser verecek. Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamaya göre, Kringelborn 15 Ekimde Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrasının (BİFO) 2009-2010 sezonunun açılış konserinde sahne alacak.

    Sanatçı, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'ndaki konserde, Mozart'ın sevilen operalarından aryalar seslendirecek. Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrasının sanat yönetmeni ve sürekli şefi Sascha Goetzel'in yöneteceği konserde, ayrıca Franz Schubert ve Johannes Brahms'ın eserlerine de yer verilecek.

    Mariss Jansons, Zubin Mehta, Sir Simon Rattle, Esa-Pekka Salonen, Claudio Abbado, Sir Neville Marriner gibi şeflerle çalışan Kringelborn, dünyanın en beğenilen sopranoları arasında yer alıyor.

    Klasik kart

    Açıklamada, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrasının yeni sezonla birlikte "BİFO Klasik Kart" uygulamasını hayata geçirdiği belirtildi. Sezonun tüm biletlerini alan herkesin sahip olabileceği "BİFO Klasik Kart", indirimlerin yanı sıra konser provalarını izleyebilme ve biletlerin elden teslim edilmesi gibi avantajlar sunuyor.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow