hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demet Akbağ şarkıcı, Ata Demirer klarnetçi oldu

    Demet Akbağ şarkıcı, Ata Demirer klarnetçi oldu
    expand

    "Eyvah Eyvah" filminin çekimleri kapsamında ünlü oyuncular Ata Demirer ve Demet Akbağ bir gece kulübünde sahne aldı. Demirer'in klarnet çaldığı gecede Akbağ da müzik yeteneğini konuşturdu.

    Başrollerinde Ata Demirer, Demet Akbağ, Salih Kalyon, Tanju Tunal, Özge Berat'ın oynadığı "Eyvah Eyvah" filminin çekimleri son haftasına girdi.

    Çekimleri Çanakkale Geyikli, daha sonra Dalyan, Bozcaada ve İstanbul'da da süren film ilginç görüntülere sahne oluyor.

    Senaryosunu Ata Demirer'in yazdığı "Eyvah Eyvah"ın çekimlerinin son haftasında Demirer ve Demet Akbağ, Beyoğlu'nun ünlü bir gece kulübünde film için bir araya geldi.
     
    Kulüpte Demet Akbağ  saten mini şortu ile sahne de şarkı söylerken, komedyen Ata Demirer de klarneti ile orkestraya eşlik etti.

    Filmin yönetmeni Hakan Algül ile birlikte sahnenin çekilmesinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akbağ ve Demirer film çekimi esnasında çok eğlendiklerini açıkladı.

    Çekimleri ile dikkat çeken filmin konusu...

    Hüseyin (Ata Demirer), Çanakkale'nin Geyikli Beldesi'nde ninesi (Tanju Tuncel) ve dedesiyle (Salih Kalyon) yaşayan bir delikanlıdır.

    Hayatını müzisyenlik yaparak kazanan Hüseyin'in iki büyük aşkı vardır: Biri klarneti, diğeri de sağlık ocağında görevli hemşire Müjgan!

    Tam Müjgan'la da, müzikle de hayatı mutlu mesut devam ederken, hiç beklemediği bir nedenle bir yolculuğa çıkması gerekir. Bu yolculuk başta Hüseyin olmak üzere etrafındaki bütün insanların hayatını değiştirecektir. Hatta İstanbul'da şarkıcılık yapan Firuzan'ın (Demet Akbağ) bile...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow