hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İngilizler Türkan Şoray'ı "kraliçe" sandı

    İngilizler Türkan Şorayı kraliçe sandı
    expand

    Londra Türk Film Festivali'ne katılmak üzere Londra'ya gelen Türk sinemasının "Sultanı" Türkan Şoray, büyük bir ilgiyle karşılandı. Ünlü sanatçıya gösterilen ilgi, İngilizleri bile şaşırttı.

    Londra'da bugün başlayacak olan geleneksel 15. Londra Türk Film Festivali'ne katılacak olan Türk sinemasının "Sultanı" Türkan Şoray, dün akşam Balık Art tarafından Ev Restoran'a onuruna düzenlenen yemeğe katıldı.

    Türkan Şoray'ı görmek için saatler öncesi ellerinde çiçeklerle Ev Restoran'a gelen çok sayıda davetli, ünlü sanatçıyla hatıra fotoğrafı çektirmek için kuyruklar oluşturdu. Şoray, Frankfurt'ta olduğu gibi Londra'da da büyük bir ilgiyle karşılandı.

    Türkiye'nin Londra Başkonsolosu Bahadır Kaleli ve Londra Türk Film Festivali Yönetmeni Vedide Kaymak'ın da hazır bulunduğu müzikli yemekte, Şoray'ın eski filmlerinin tanıtıldığı bir sinevizyon gösterisi yapıldı.

    Gece boyunca davetlilerle fotoğraf çektiren ve imza dağıtan Şoray'ın etrafındaki kalabalık nedeniyle şaşkına dönen İngilizler, ünlü yıldızı kraliçe sandılar.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow