hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hagi: "Dönmeye hazırım ama şimdi değil"

    Hagi: Dönmeye hazırım ama şimdi değil
    expand

    Galatasaray'da adı teknik direktör adayları arasında geçen Georghe Hagi, "dönmeye hazırım ancak şu anda bunun zamanı değil" dedi.

    Florya Metin Oktay tesislerinde basının sorularını yanıtlayan Romen teknik adam, Hagi Futbol Akademisi olarak Florya'ya geldiklerini söyledi.

    Hagi, "antrenmanlar yapmak için geldik. Dolayısıyla herhangi bir spekülasyona gerek yok. Galatasaray'ın altyapı takımlarıyla iki maç oynayacağız" dedi.

    Hagi, "yönetimden teklif aldınız mı" şeklindeki ısrarlı soruları ise "söylenecek herhangi bir şey yok. Sadece çocuklarla birlikte burada bulunuyorum. Belki bir gün olur. O zaman seve seve dönerim. Dönmeye hazırım, ama şu anda zamanı değil. Spekülasyona gerek yok" şeklinde konuştu.

    Yönetimin, eski oyunculardan Bülent Korkmaz ile görüşmesiyle ilgili bir soru üzerine Hagi, görüşlerini, "yöneticilere sorun. Gerçekten hassas bir konu. Çok iyi düşünülmesi gerekiyor, ama benim burada bulunmamın amacı farklı. İleride ne olacağı belli olmaz. Futbolda bugün varsın, yarın yoksun" diye açıkladı

    Korkmaz ile anlaşma sağlandığının ifade edilmesi üzerine Hagi, "görüşmenin neticesini bilmiyorum, Bülent'i sadece kaptan olarak biliyorum. Eski takım arkadaşlarıma güvenim sonsuz. Değerli bir oyuncu ve futbolcu olduğumuzu her zaman gösterdik. Yöneticiler bu seçimi yaptıysa hayırlı olsun. Başka söyleyecek bir şey yok" yorumunu yaptı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow