hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bursasporlu Sercan Liverpool yolunda mı?

    Bursasporlu Sercan Liverpool yolunda mı
    expand

    Bursaspor'un genç yeteneği Sercan Yıldırım için bir yandan Fenerbahçe ile görüşüldüğü iddia edilirken bir yandan da aralarında Liverpool'un da bulunduğu İngiliz kulüplerin atak yaptığı iddia edildi. Bu iddialara ve menajerlerin konuşmalarına ise son noktayı Yıldırım'ın babası koydu.

    Fatih Terim tarafından A Milli Takım kadrosuna alınan ve Azerbaycan ve Fransa ile oynanan özel maçlarda forma şansı bulan Sercan Yıldırım'ın talipleri çoğaldı.

    Başta Fenerbahçe olmak üzere, Manchester United, Liverpool, Manchester City, Tottenham ve Hamburg gibi büyük takımların da Sercan'ı istediği iddia ediliyor.

    Bu iddialara ve menajerlerin açıklamalarına ise Sercan'ın babası Kenan Yıldırım son noktayı koydu. Kenan Yıldırım, dün Fenerbahçe Kulübü ile anlaşmaya varıldığını belirten menajer Efgan Erciyas'ın kendilerinin menajeri olmadığını belirtti.

    "Sercan'ın menajeri benim"

    Kenan Yıldırım, oğlu Sercan ile ilgili tüm görüşmeleri kendisinin yaptığını, kendilerinin Efgan Erciyas ile yollarını uzun zaman önce ayırdıklarını belirtti.

    Kenan Yıldırım, "Oğlumla ben ilgileniyorum. Evet doğru Fenerbahçe vardı. Bize de ulaşmaya çalıştılar. Ama İngiliz kulüplerle görüşmemiz daha ağır bastı. Efgan'ın Sercan ile hiçbir bağlantısı kalmamıştır. Dün gidip görüşmesinden de, başkan İbrahim Yazıcı ile görüşmesinden de haberimiz yok. Bizim menajerimiz olmayan biri bu görüşmeleri yapamaz" dedi.

    Manchester City mi, Liverpool mu?


    İngiliz ekiplerinin kıyasıya mücadele ettiği Sercan için 1 aydır görüşmelerin sürdürüldüğü ve genç yeteneğin İngiliz ekiplerden Liverpool'a gitmek istediği öğrenildi.

    Çocukluğundan beri hayali olan Liverpool kulübü ise Sercan Yıldırım için bonservis bedeli olan 7 milyon Euro'yu hazırladı.

    Azeri iş adamı Rıza İbanov'un araya girdiği görüşmelerde pazarlığı menajer Bernard'ın yaptığı öğrenildi. İngiliz Kulüplerinden Manchester City'nin de yüksek rakamlar teklif ettiği öğrenilirken, bu konuda Sercan'ın da fikrinin alınacağı belirtildi.

    Hafta içinde ise Liverpool'un yetkilileri gelerek Sercan transferini bitireceği edinilen bilgilerin arasında.

    Bursaspor satmak istemiyor

    Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, transferin gözde futbolcularından Sercan Yıldırım ile ilgili olarak, "Şu an için Sercan'ı satmak gibi bir düşüncemiz yok" dedi.

    Yazıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen pazartesi günü yapılan kongrede üyelerden Bursaspor'a hizmet için 3 yıllığına daha güvenoyu aldıklarını, bunun mutluluğunu yaşadıklarını, ancak sorumluluklarının da arttığının bilincinde olduklarını söyledi.

    Son günlerde Sercan Yıldırım ile ilgili transfer haberlerinin yeniden gündeme gelmeye başladığını ifade eden Yazıcı, devre arasında da genç futbolcuya ilişkin kendilerine çok sayıda teklifin ulaştığını, ancak hepsini geri çevirdiklerini bildirdi.

    Yazıcı, Sercan'ın Bursaspor'un altyapısından yetişen çok değerli bir futbolcu olduğunu vurgulayarak, genç oyuncunun daha uzun yıllar Bursapsor'a hizmet etmesini istediklerini ancak, "futbol dünyasında satılmayacak futbolcu yoktur" gerçeğini de gözardı edemeyeceklerini belirtti.

    "Şu an için bizim Sercan'ı satmak gibi bir düşüncemiz yok" diyen Yazıcı, şöyle devam etti:

    "Sercan'ı kulübün çok lehine bir teklif gelmesi ve yerini fazlasıyla dolduracak bir oyuncu almamız halinde satabiliriz. Yani kulüp ve takım menfaatlerini ön planda tutarız. Eğer gerçekten böyle bir teklif gelirse hocamızla görüşür sonra durumu kamuoyuyla paylaşırız. Bunun dışında şu anda Sercan ile ilgili bir gelişme yok."


    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow