hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gökdeniz'den 1 gol 3 asist

    Gökdenizden 1 gol 3 asist
    expand

    Rusya Premier Ligi 27. hafta karşılaşmasında evinde Krylya Sovietov'u konuk eden Rubin Kazan, rakibini 4 - 1'lik skorla geçerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Temsilcimiz Gökdeniz 3 golün asistini yaparken, birini de kendisi attı.

    Rusya Ligi'nde son üç haftaya girilirken şampiyonluk yarışı da nefes kesmeye devam ediyor.

    Temsilcimiz Gökdeniz Karadeniz ve Hasan Kabze'nin de formasını giydiği geçen yılın şampiyonu, bu yılda aylardır liderlik koltuğunu kimseye bırakmayan Kazan ekibi Rubin, bu hafta da çok önemli bir galibiyet alarak liderliğini sürdürdü.

    Gökdeniz Karadeniz yıldızlaştığı karşılaşmada 3 golün asistini yaparken birini de filelere kendisi bıraktı.

    Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona ererken, ikinci yarının hemen başında Gökdeniz'in ortasında Ryzansev'in kafa vuruşunda üst direkten dönen topu Noboa tamamlayarak takımını 1-0 öne geçirdi.

    Bu golden sadece 9 dakika sonra 56'da yine Gökdeniz'in akıl dolu ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Bukharov topu ağlara göndermekte zorlanmadı ve durumu 2-0'a getirdi.

    Konuk ekip 61'de Koller ile farkı bire indirse de temsilcimiz 63'te sahneye çıkarak kafa ile filelere bıraktığı golle farkı tekrar 2'ye çıkardı.

    Bu golden sonra iyice rahatlayan Rubin hız kesmedi ve 76'da Gökdeniz'in mükemmel pasında tekrar Bukharov topa ön direkte dokundu ve karşılaşmanın sonucunu 4-1 olarak ilan etti.

    Rubin Kazan bu galibiyet ile puanını 56'ya yükseltirken liderliği de kaptırmamış oldu. Rubin'in en yakın takipçisi Spartak Moskova pazar günü Rostov'u konuk edecek.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow