hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Bayram şekeri lazım mı?" yakalattı

    Bayram şekeri lazım mı yakalattı
    expand

    İstanbul Kadıköy'de "Bayram şekeri lazım mı?" diyerek yaklaştığı kişilere uyuşturucu satan bir kişi, uyuşturucuyu müşteri kılığındaki polise de satmak isteyince suçüstü yakalandı.

    Bölgelerinde denetimlerini artıran Kadıköy Asayiş Büro ekipleri Rasimpaşa ve Feneryolu mahallelerinde yaptığı baskınlarda iki uyuşturucu satıcısını suçüstü yakaladı.

    Ekipler baskınlarda yaklaşık 5 kilogram esrar ve 'taş kokain' olarak tabir edilen uyuşturucu madde ele geçirdi.

    Kadıköy Rasimpaşa mahallesi Söğütlüçeşme caddesinde iddiaya göre, Engin Sakarya adlı bir kişinin uyuşturucu madde ticareti yaptığı ihbarını alan Kadıköy Asayiş Büro Ekipleri, satıcı olduğu ileri sürülen Sakarya'ya müşteri kılığında yaklaştı.

    Yoldan geçenlere "Bayram şekeri lazım mı?" diyerek yaklaşan Engin Sakarya isimli şahısla pazarlığa giren müşteri kılığındaki polis, zanlının satmak için bir otomobilin altına sakladığı "taş kokain" olarak adlandırılan uyuşturucu maddeyi çıkarır çıkarmaz suçüstü yapmak istedi.

    Durumu anlayınca kaçmaya çalışan Sakarya çevredeki diğer polisler tarafından kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan ve daha önce de aynı suçtan sabıkası olduğu öğrenilen zanlının sorgusu devam ediyor.

    "Müzisyenim, ilgim yok"


    Öte yandan Feneryolu mahallesi Mustafa Mashar Bey caddesinde bir eve baskın düzenleyen Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri il dışından bayramda paketlenip satışa hazır hale getirilecek yaklaşık 5 kg esrar ele geçirdi.

    Polis evde bulunan 39 yaşındaki zanlı İhsan Aşkın'ı gözaltına aldı. Daha önce uyuşturucu madde satmak suçundan sabıkası olduğu öğrenilen İhsan Aşkın, "Ben müzisyenim, benim ilgim yok" diyerek kendini savundu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow