hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kevin Costner açılımı desteklemiş!

    Kevin Costner açılımı desteklemiş
    expand

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edibe Sözen, Hollywood yıldızı Kevin Costner'ın "demokratik açılım" çalışmalarına tam destek verdiğini söyledi. Sözen, Costner'ın kendilerine verdiği desteği yazılı açıklamayla duyurdu!

    Son günlerde Türkiye ve dünya kamuoyunda yoğun bir şekilde tartışılan demokratik açılım konusundaki gelişmeleri Costner'ın da izlediğini bildiren Sözen, "Costner, AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı ile temas kurarak, 'Türkiye'nin demokratikleşmesi ve insan haklarına verdiği değerin yeni bir ifadesi olan demokratik açılımı candan desteklediğini' söyledi. Demokratik açılım konusunda desteklerini dile getiren Costner'ı 3 Ekim'de AK Parti Büyük Kongresi'ne davet ettik. Ancak ünlü aktör Avrupa turnesinden dolayı çok arzu ettiği halde o tarihte Türkiye'ye gelmesinin mümkün olmadığını ifade etti" dedi.

    Sözen, AK Parti Kongresi'ne gelemeyecek olan Costner'ın bunun yerine 16 Ekim'de Türkiye'ye gelmeyi planladığını ve Türkiye'ye geldiğinde demokratik açılıma desteğiyle ilgili "net mesajlar" vereceğini söyledi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow