hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mardan Palace'ın açılışına "bütün dünya" davetli

    Mardan Palaceın açılışına bütün dünya davetli
    expand

    Antalya'nın Kundu sahilinde, Azeri asıllı Rus iş adamı Telman İsmailov tarafından yaptırılan Mardan Otelinin açılış törenine, Hollywood yıldızlarının yanı sıra, dünyanın en ünlü foto model, manken, sinema sanatçısı ve şarkıcıları davet edildi.

    Mardan Palace Genel Müdürü Cumhur Özen yaptığı açıklamada, Mardan Palace'ın 23 Mayıs Cumartesi günü görkemli bir törenle açılacağını bildirdi.

    Özen, "Akdeniz'in en lüks oteli" olarak nitelendirdiği Mardan Palace'ın açılışına Irreversible (Dönüş Yok) adlı filmiyle tüm dünyada tartışmalara yol açan Monica Belluci ile Paris Hilton, Mariah Carey, Seal, Richard Gere, Sharon Stone ve Tom Jones'ın yanı sıra, dünyanın ünlü foto model, sinema sanatçısı, manken ve şarkıcılarının katılacağını kaydetti.

    Cumhur Özen, şunları kaydetti:

    "AST Group'un, Türkiye'deki en önemli turizm yatırımı olan Mardan Palace, 23 Mayıs 2009 Cumartesi günü hafızalardan silinmeyecek görkemli bir açılış gerçekleştirecek. Antalya'nın Kundu Oteller mevkisinde Akdeniz'in en ünlü sahillerinden biri olan Lara sahilinde, 180 bin metrekarelik alanda konumlanan otelin görkemli açılışına hem Hollywood starları, hem de müzik dünyasının en önemli isimleri katılacak. Davetliler arasında, Monica Belluci, Paris Hilton, Mariah Carey, Seal, Richard Gere, Sharon Stone ve Tom Jones gibi isimlerin yanı sıra, dünya cemiyet hayatının ünlü simaları da yer alıyor."

    Cumhur Özen, Mardan Palace'ın, İstanbul'un tarihi yapılarından esinlenilerek inşa edildiğine değinerek, otelin üç yapıdan oluştuğunu kaydetti.

    Özen, şu bilgileri verdi:

    "Otelin batıya özgü modern dekoratif unsurlarıyla dekore edilmiş Avrupa yakası Kuleli Askeri Lise binasının siluetini yansıtan ve Anadolu'ya özgü mimari özelliklerin kullanıldığı Anadolu yakası ve bu iki yapının arasında yer alan Dolmabahçe binası. İstanbul Boğazı şeklinde tasarlanmış 16 bin metrekarelik dünyanın en büyük otelinde, açık yüzme havuzlarından biri olan havuzun tam ortasında, ihtişamlı yapısıyla Kız Kulesi yükseliyor. Otelin en çarpıcı detaylarından bir diğeriyse, Leonardo da Vinci tarafından çizilmiş, ancak uygulamaya geçirilememiş olan Galata Köprüsü. Köprü havuzun iki yakasını bir birine bağlıyor."
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow