hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İnternette güvenli ödemenin adresi Hepsipay

    İnternette güvenli ödemenin adresi Hepsipay
    expand

    Ödeme sistemleri pazarında yenilikçi çözümleriyle fark yaratan Hepsipay, 7 Şubat Güvenli İnternet Günü kapsamında online ödemelerde güvenliğin önemi hakkında bilgiler paylaştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hepsipay Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kuloğlu, “Ödeme sistemleri pazarı dijital ekosistemin çok önemli bir parçası haline geldi. Güvenlik konusu ise online ödeme hizmetinin temelini oluşturuyor. Hepsipay olarak hem satıcılar hem de alıcılar için en yüksek düzeyde güvenlik sağlıyoruz” dedi.

    Farklı iş modellerini kapsayan çözümleriyle ödeme sistemleri pazarında hizmet veren Hepsipay’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kuloğlu, müşterilerinin ödeme ihtiyaçlarını karşılarken üst düzey güvenlik sistemleri kullandıklarını söyledi. 

    7 Şubat Güvenli İnternet Günü kapsamında bir açıklama yapan Murat Kuloğlu, internet kullanımının yaygınlaşması ve dijital ekonominin büyümesi ile güvenli internet kavramının öneminin arttığını ifade etti. İnternetin hayatı kolaylaştıran olanaklarından verimli bir şekilde faydalanmak için öncelikle güvenli kullanım teknolojilerine ve becerilerine sahip olmak gerektiğini söyleyen Murat Kuloğlu sözlerini şöyle sürdürdü: 

    “Ödeme sistemleri pazarı dijital ekosistemin çok önemli bir parçası haline geldi. Güvenlik konusu ise online ödeme hizmetinin temelini oluşturuyor. Hepsipay olarak hem satıcılar hem de alıcılar için en yüksek düzeyde güvenlik sağlıyoruz. Online ödemede riskleri sıfıra indiren PCI DSS sertifikalı ödeme alt yapısına sahibiz. İşlemlerimiz 150'den fazla gelişmiş güvenlik filtresinden geçiyor. Bu güvenli ve akıllı alt yapının yanı sıra, gece gündüz çalışan tecrübeli bir ekiple hizmet veriyoruz.”

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hepsipay’in Türkiye’nin lider internet markalarını bünyesinde barındıran Doğan Online’ın çatısı altında hizmet verdiğini vurgulayan Murat Kuloğlu, Doğan Online’ın uzun yıllara dayanan tecrübesinden yararlandıklarını belirtti.

    Hepsipay’in güvenli online ödeme hizmetleriyle ilgili detaylı bilgiler www.hepsipay.com adresinde yer alıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow