hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AP'de ilginç bir görüntü: Kucakta bebek

    APde ilginç bir görüntü: Kucakta bebek
    expand

    Avrupa Parlamentosu ilginç bir görüntüye sahne oldu. İtalyan milletvekili Licia Ronzulli parlamento oturumuna 40 günlük bebeği Viktorya ile geldi. Mali denetim paketinin oylamasına katıldı, hatta konuşma yaptı. Bebek viktorya ise, tüm olanlardan habersiz mışıl mışıl uyudu.

    Strasbourg'taki Avrupa Parlamentosu'nda her zamankinden farklı bir görüntü.

    Bir anne, kucağındaki bebeğiyle parlamentoda.

    Avrupa Parlamentosu'nda mali denetim paketinin oylandığı toplantı,  farklı bir misafire ev sahipliği yaptı. İtalyan Milletvekili Licia Ronzulli oturuma, 40 günlük bebeği Victoria ile birlikte geldi.

    Annesi Ronzulli'nin kundakla göğsüne bağladığı bebek görüşme boyunca mışıl mışıl uyudu. Hatta, annesi söz alıp konuşurken bile minik Viktoria keyfini bozmadı, annesini rahatsız etmedi.

    İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'nin gözdelerinden biri olan Ronzulli, oyunu da bebeği kucağındayken kullandı. Viktoria yine uyuyordu.

    İtalyan parlamenter, bebeğinin alnına sık sık öpücük kondurdu. Şaşkınlıklarını gizlemeyen diğer milletvekilleri de fazla gürültü çıkarmamanın derdindeydi.

    Aslında bu bir ilk değil,  bundan önce de iki kez buna yakın olaylara rastlanmıştı.

    Danimarkalı Parlamenter Hanne Dahl ve yine Danimarka Parlamentosu'nun Türk kökenli vekillerinden Özlem Çekiç de, parlamentoya bebeğini getirmişti.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow