Polis, polise sarılıp ağladı

Konya'nın karapınar ilçesi yakınlarında devrilen yolcu otobüsündeki bir kişi hayatını kaybetti, 43 kişi yaralandı. Otobüste yolcu olarak bulunan polis memuru, araçta sıkışan eşinin kurtarılmasına yardım etti. Eşi kurtulduktan sonra gözyaşları içinde trafik polisine sarılarak ağladı.
Marmaris'ten Gaziantep'e giden Neşet Oğuz (37) idaresindeki 27 TG 765 plakalı yolcu otobüsü, Konya-Karapınar karayolunun 65. kilometresinde, buzlanma nedeniyle yoldan çıkarak devrildi. Kazada, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi hayatını kaybetti, 43 kişi yaralandı. Otobüste sıkışan yaralılar, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sonucu güçlükle kurtarıldı.
Yolculardan polis memuru olduğu öğrenilen İskender Kara (51), otobüste sıkışan eşi İlknur Kara'nın (44) kurtarılması için itfaiye ekiplerine yardım etti.
Yaralı eşinin yanından ayrılmayan ve aynı ambulansa bindirilen Kara, "Allah'a şükürler olsun." diyerek olay yerinde görev yapan trafik polisine sarıldı ve gözyaşı döktü. Konya'daki hastanelere kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: Resimli, Anlamlı, Yazılı, Posterli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajları!
SOLOTÜRK KKTC GÖSTERİSİ 2025: Kıbrıs SOLOTÜRK gösterisi ne zaman, nerede, saat kaçta yapılacak?
Zonguldak'ta limanda yangın! Sahadaki vinç kullanılamaz hale geldi
SON DAKİKA HABERİ: Meteoroloji il il uyardı: Şiddetli yağış geliyor
İSTANBUL'DA DEV ELEKTRİK KESİNTİSİ: Tam 60 Bölgede Elektrikler Yok! İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ - AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama