hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mustafa Sandal'la daldan dala muhabbet

    Mustafa Sandalla daldan dala muhabbet
    expand

    Pop sanatçısı Mustafa Sandal, Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmenliğini yapacağı "New York'ta 5 Minare" filminin çekimleri için Mayıs ayında New York'a gideceklerini söyledi. Uluslararası Turizm Fuarının açılışına katılmak ve Türk Gecesinde konser vermek için Moskova'da bulunan Sandal, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

    Mahsun Kırmızıgül'ün sahneye çok hakim bir yönetmen olduğunu ve oyuncuları rahatlatan bir tavır sergilediğini kaydeden Sandal, "Sahneyi çekmeden önce kafasında bitiriyor. Hatta müziğiyle bitiriyor. Kafasında o sahne var, o çerçeve var ve dolayısıyla bir sürpriz yok, çok rahat" dedi.

    "New York'ta 5 Minare" filminin çekimi için Mayıs ayında 6 haftalığına New York'a gideceklerini kaydeden Sandal, "Seyirciden bu film beklenen karşılığı bulacak. Önemli bir film olacak. Özel bir film olacak. Bu filmi 12 yıl önce çekecektik. Defalarca toplantı yaptık, çekelim mi, çekmeyelim mi diye. Bir türlü kısmet olmadı. Bu seneymiş kısmet. Bu sürede Mahsun'un deneyimi, tecrübesi arttı" diye konuştu.

    Bir soru üzerine Rusça parça okuyabileceğini veya bir Rus şarkıcıyla düet yapabileceğini söyleyen Sandal, "Popüler bir şarkıcıyla düet olabilir. Okuyabilirim, neden olmasın? Burada bizimle düet yapmak isteyen kişinin kariyeri çok önemli. Bizler de düet yaparken, yaptığımız işin hedefine ulaşması çok önemli. Düeti yapacak kişinin konsantrasyonu da çok önemli. Benim canım Mustafa Sandal ile düet yapmak istedi, hadi yapalım olayı değil" dedi.

    Eşimin Eurovision'a seçilmemesi isabet oldu

    Mustafa Sandal, eşi Emina'nın bu yıl Eurovision Şarkı Yarışmasında Sırbistan'ı temsil etmek üzere seçilmemesiyle ilgili bir soruyu şöyle yanıtladı:

    "Eşimin Eurovision'a kendi bestesi ve sözüyle gitmesini istiyordum. Goran Bregoviç Sırbistan'da üç farklı şarkı yaptı. O şarkı üç farklı sanatçı tarafından okundu ve o şarkılardan biri Eurovision'a gidiyor. Yarışma, Goran Bregoviç'in hangi şarkısının Eurovision'a gideceği üzerine kuruluydu. Benim eşim de devlet televizyonunun prodüksiyon şirketinin sanatçısı olduğu için oradan bir baskı geldi. Benim eşim Eurovison'a gidecekse, kendi bestesi ve kendi sözleriyle gitmeli. Bence isabet oldu."
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow