hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eğlence Sokağa Taşıyor

    Eğlence Sokağa Taşıyor
    expand

    Sıcağın kendisini iyice hissettirmeye başladığı şu günlerde, kendinizi kapalı ortamlardan atmak isteği duyuyorsanız, bahar festivalleri ve açık hava etkinliklerine katılmak yapılacak en uygun aktiviteler gibi gözüküyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Cumartesi günü için size önerebileceğim, en iyi etkinlik, oldukça ses getireceğini tahmin ettiğim müzik, dans, sanat ve modanın sokakta bir arada olacağı “Adidas Originals Street Party”. Bu muhteşem etkinlik, sokaklardan çıkan ve sokağa ait tüm sanat formlarını ve performanslarını bir araya getirecek ve elektronik müziğin en orijinal isimlerinden Mylo ve New Young Pony Club Türkiye’de ilk kez elektronik müzik tutkunlarıyla buluşacak.

    Haftaya olacak bir etkinliğin hatırlatmasını yapmadan geçmek istemedim. Dünyanın en önemli R&B starlarından olan ve 6 kez Grammy'e aday gösterilen Akon, Say2me organizasyonuyla 21 Mayıs’da İstanbul Maçka Küçükçiftlik Park’ta olacak. R&B müzik tutkunları haftaya gerçekleşecek bu konserin biletlerini şimdiden edinsinler derim.

    Yazın gelişini müjdeleyen üniversitelerin bahar festivalleri tüm hızıyla devam ediyor. Bilgi Üniversitesi ve İTÜ’nün festival konukları şöyle…

    İTÜFest’10’un bu akşam ki son konuğu Kenan Doğulu oluyor. Saat 21:30’da başlayacak konserin bilet fiyatı 45 TL.

    Bilgi MayFest 2010 çok sıkı bir programla karşımızda… Kombine bilet fiyatı 56 TL olan konserlerin  2 günlük programı ise şu şekilde…

    14 Mayıs Cuma

    Dolapdere Big Gang
    Bedük

    15 Mayıs Cumartesi

    Pamela
    Emre Aydın
    Sertab Erener

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    İşte hafta sonu için seçtiğim etkinlikler…

    Adidas Originals Street Party
    Geçen yıl “House Party” teması ile orijinalliği kutlayan Adidas Originals, 2010’da ‘orijinalliğin asıl yeri sokaklardır’ temasıyla yola çıkıyor ve bu kez “Street Party” ile sokaklara sesleniyor.
    Sokağın tüm coşkusunu ve çeşitliliğini yaşatmak için, 15 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00-02.00 saatleri arasında gerçekleşecek bu muhteşem partiyle, Karaköy Limanı Antrepoları’nın bulunduğu alan eğlence alanına dönüşecek.

    Peki “kimleri dinleyeceğiz” bu partide diyorsanız. Türk dinleyicisiyle ilk kez buluşacak olan Mylo ve New Young Pony Club’ın yanı sıra, BeeGee, Murat Uncuoğlu, Uhr, Gökçe Özer, Tan Atalar, İlker Aksungar, High Vision, Burhan Kılıçak, Orkun Bozdemir, Altan, Warmer Bros, Ömür Multitap live, Soaked live, BonMod live, Ramadan live ve Funk You live yaptıkları müziklerle gün boyu tempoyu hep yukarıda tutacaklar.

    Bunların yanında, sokak tiyatrocuları, kaykaycılar, free runnerlar, graffiticiler ve sokak dansçıları İstanbul’un tüm sokaklarını bir günlüğüne Karaköy’e taşıyacak. Karnaval ve sokakların vazgeçilmez sanatçıları heykel adamlar ve çubuk bacaklar da Street Party’e renk katacak.

    Carl Craig
    Detroit akımının 2. kuşak temsilcilerinden sayılan ve Dj kabininde de gerçek bir sihirbaz olarak kabul edilen Carl Craig bu gece İstanbul’da olacak. House, techno, soul, electro soundları kendine has miks tekniğiyle bir araya getiren Detroit'li efsane Dj 14 Mayıs Cuma gecesi "11:11"de pikapların başına geçiyor. Bilet fiyatları ise 35 TL, öğrenci 25 TL.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Lindstrom & Christabelle
    Günümüzün kült prodüktörlerinden biri sayılan Lindstrom, 14 Mayıs Cuma günü gerçekleşecek canlı performansıyla Babylon’da İskandinav usulü kozmik disko meraklılarına uçlarda bir gece yaşatacak. Saat 23:30’da başlayacak gecede Lindstrom’a, vokalleriyle Christabelle eşlik edecek. Bu Retro-fütüristik disko gecesinin bilet fiyatı ise 39 TL.

    Kyle Eastwood
    Clint Eastwood’un müzisyen oğlu Kyle Eastwood 14-15 Mayıs tarihlerinde İstanbul Jazz Center’da dinleyicileriyle buluşacak. Caz severler bu iki konserden birine mutlaka dahil olmalılar. Saat 21:30’da başlayacak konserin bilet fiyatları ise 30 ve 40 TL.

    Levent Yüksel
    Türk pop müziğinin usta yorumcularında Levent Yüksel eski ve yeni şarkılarından olaşan bir repertuarla 14 Mayıs Cuma günü anadolu yakasında bulunanMatine 216’da sahne alacak. Saat 23:00’de başlayacak gecenin bilet fiyatları 35 TL, Stand/Bistro: 315 TL

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bora Uzer
    Türk popüler müziğine değişik tarzıyla yeni bir soluk getiren Bora Üzer 15 Mayıs Cumartesi günü Babylon’da sahne alıyor. Saat 23:30’da başlayacak konserin bilet fiyatı 39 TL.

    Balık Ekmek Caz
    Balık Ekmek Caz 15 Mayıs Cumartesi günü “Elif Çağlar Dörtlüsü” ile tüm hızıyla devam ediyor. Balık-ekmek ile sınırsız şarap ve bira servisinin yapılacağı akşam saat 19:30’da Kuruçeşmede ki Bosphorus Princess’le boğaz turuna başlıyor. Muhteşem gecenin bilet fiyatı ise 100 TL.

    Son olarak birde sergi haberi vermek istedim.
    New York’lu sanatçı Roberly Bell, doğa ile ilişkimizi sanatın yapay formlarını kullanarak sorguladığı sergisi “The Other Landscape” 12 Mayıs – 04 Haziran tarihleri arasında ALANistanbul’da görülebilir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow