hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Filmlere Hayat Veren Müzisyen

    Filmlere Hayat Veren Müzisyen
    expand

    Günümüzün en özel müzisyenlerinden biri, onunla aynı dili paylaşan ve yetenekli müzisyenlerden oluşan orkestrasıyla 11 Temmuz akşamı İstanbul’da!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Yaptığı muhteşem bestelerle dünya çapındaki dinleyicilerinde büyük izler bırakan, "Amelie" ve "Goodbye Lenin" film müziklerinin bestecisi Yann Tiersen, eşsiz bir müzik ziyafeti için 5 yıl aradan sonra 11 Temmuz Pazar günü yine İstanbul'da olacak.

    Sizi bilmem ama Yann Tiersen’in içinde olduğu her film beni derinden etkilemiştir. Sebepleri ise filmlere müthiş müziğiyle kattığı duygular olsa gerek.

    Her ne kadar albümlerini hazırlarken birçok önemli müzisyenle çalışsa da Yann kayıtlar sırasında entrümanların çoğuna kendi hayat veriyor.

    Maçka Küçükçiflik Park’da dinleyicisiyle buluşacak sanatçının konseri saat 18:00’de başlıyor. Büyüleyici konserin bilet fiyatı 79 TL, sahne önü ise 123 TL.


    Trip-Hop’un Efsanevi Grubu İstanbul’a Geliyor…

    Trip-Hop severlerin geleceklerini ilk duyduklarından beri sabırsızlıkla bekledikleri,
    Trip-Hop’un  yaratıcısı, efsanevi grup Massive Attack, 13 Temmuz Salı günü muhteşem performansı ile geri dönüyor.

    Konserleri bir prodüksiyon harikası olan bu grup Robert Del Naja, Grantley Marshall’dan ve birçok süpriz isimden oluşuyor. Son çıkardıkları bu senenin en çok konuşulan albümü olan "Heligoland" turnesinin kapsamında Turkcell Kuruçeşme Arena'da olacak. Saat 21:00’de başlayacak konserin bilet fiyatı 77 TL, sahne önü ise 160 TL.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Ajda Pekkan - Behzat Gerçeker

    Pop müziğinin divası Ajda Pekkan ve şef  Behzat Gerçeker yönetimindeki Enbe Orkestrası  9 Temmuz Cuma akşamı Turkcell Kuruçeşme Arena’daolacak. Saat 21:00’de başlayacak konserin bilet fiyatları 210 TL ile 82 TL arasında değişiyor.

    Nilüfer
    Türk pop müzik tarihinin en önemli sanatçılarından Nilüfer, 9 Temmuz Cuma akşamı Enka Açıkhava Tiyatrosu’nda hayranlarının karşısında olacak. Dinleyicilerine büyüleyici sesiyle muhteşem bir müzik ziyafeti yaşatacak sanatçının konseri saat 21:15’de başlıyor. Bilet Fiyatları ise 67,50-56,50 ve 45 TL.

    Kenan Doğulu
    Pop müziğinin önemli erkek vokallerinden Kenan Doğulu, 9 Temmuz Cuma akşamı Su Ada’nın büyüleyici atmosferinde, boğaza karşı şarkılarını seslendirecek. Bu gece çok eğlenmek istiyorsanız saat 22:00’de başlayacak bu konseri kaçırmayın derim.

    Serdar Ortaç
    Yaz ayları konserleri deyince akla ilk gelen isimlerden Serdar Ortaç, yine yoğun bir konser programıyla karşımızda. 9 Temmuz Cuma akşamı Aydın’da ki Miracle Beach Club’de sahne alacak sanatçının konseri saat 23:30’da başlıyor. Bilet Fiyatı ise 85 TL.
    Ayrıca Ortaç, 13 Temmuz Salı günü Antalya, 14 Temmuz Çarşamba günü de Marmaris’de olacak.

    Duman

    Türkiye'de rock müziğinin başarılı gruplarından Duman, 10 Temmuz Cumartesi günü çarpıcı sahne performanslarıyla, Babylon Aya Yorgi’nin büyüleyici atmosferinde sahne alıyor. Saat 23:00’de başlayacak gecenin bilet fiyatı 44,50 TL..

    Boğaziçi’nde Beyaz Gece: White Party

    10 Temmuz Cumartesi gecesi çok eğlenmek için size bir parti önerim olacak. Life Roof Boğaziçi Teknesi’nde Beyaz Gece: White Party düzenleniyor.
    Gecenin tek ve en önemli şartı ise bu geceye beyaz bir kıyafetle katılmak veya kıyafetinin bir bölümünün (ceket, pantolon, elbise, etek, gömlek vb) mutlaka beyaz olması….
    Gecede günümüzün en keyifli ve popüler parçalarıyla Dj Hakan Küfündür setlerin başında olacak…
    Saat 21:00’de başlayacak partinin bilet fiyatı 25 TL.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbul 12 (Trio)
    Dinner’n Jazz geceleri Boğaz’ın mavi huzuru ve caz müziği sizleri unutulmaz bir tekne turuna davet ediyor.
    9 Temmuz Cuma günü saat 20:30’da İstanbul12 (Trio) “Nis” yatında sahneye çıkıyor. Balık-ekmek, meyve tabağı, limitsiz şarap ve biranın ücrete dahil olduğu gecenin bilet fiyatı 85 TL.
     
    Imeneo
    10 Temmuz Cumartesi ve 11 Temmuz Pazar tarihlerinde İzmir Devlet Opera ve Balesi Imeneo isimli operyla Rumeli Hisarı’nda sahne alıyor.
    Librettosu Silvio Stampigla tarafından yazılan, George Friedrich Haendel’in üç perdelik  Imeneo adlı operası ilk kez 1740’da Londra’da sahnelenmiştir. İzmir Devlet Opera ve Balesinin sahnelediği ilk barok opera olan eser, Şef Ercan Yenal yönetiminde, Mehmet Ergüven’in rejisi ile I. Uluslararası İstanbul Opera Festivali kapsamında izleyiciyle buluşuyor.
    3 Perdelik operanın bilet fiyatları 70-50 ve 40 TL.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow