hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Konser yağmurları geldi

    Konser yağmurları geldi
    expand

    Bütün hafta boyunca yağan yağmur ve kötü giden havalar herkesin keyfini kaçırdı. Bu havaların sıkıntısını üzerimizden atmak için en iyi tavsiyemiz kapalı mekanlarda gerçekleşen konserler.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Bu hafta öyle isimler geliyor ki neşenizi yerine getirecek; Dj Cam, Swayzak, Richie Kotzen, Phonique, Tiefschwarz

    Bunların başında nu-jazz sevenleri çok heyecanlandıran bir isim var; Parov Stelar.

    PAROV STELAR ANKARA VE İSTANBUL’DA
    Nu-jazz müzisyenleri arasında çok farklı bir yere sahip olan Avusturyalı prodüktör Parov Stelar, İstanbul ve Ankara’da 2 konser vermek üzere bu hafta sonu yeniden Türkiye’ye geliyor.
    Jazz müziğini kendine has modern bir elektronik altyapıyla harmanlayıp Elektro-swing müzik türünün doğmasında başrolü üstlenen sanatçı uluslararası ününü 2009 yılında çıkardığı “Coco” albümü ile daha da pekiştirdi.
    Stelar, konserlerinde kendisine eşlik eden grubu ile birlikte dinamik bir sahne performanslarıyla izleyenleri adeta büyülüyor.

    Sizde bu muhteşem konseri kaçırmak istemiyorsanız Parov Stelar Band 15 Ekim Cuma İstanbul Ghetto sahnesinde olacak. Saat 22:00’de başlayacak konserin bilet fiyatı 39,50 TL.

    16 Ekim Cumartesi günü ise Ankaralı hayranlarıyla Saklıkent’te buluşacak. Burada ki konser ise saat 22:30’da başlıyor. Bilet fiyatı 34 TL.

    RICHIE KOTZEN
    Rock, blues, metal, jazz, fusion gibi birbirinden farklı müzik türlerini başarıyla yorumlayan gitar virtüözü Richie Kotzen ilk kez Türkiye’ye geliyor.
    İlk albümünü 17 yaşındayken çıkaran ve kısa sürede Greg Howe, T.M.Stevens, Gregg Bissonette, Guthrie Govan, Marco Mendoza ve Stanley Clarke gibi usta  müzisyenlerle çalışma fırsatı da yakalayan Kotzen 14 Ekim Perşembe akşamı Jolly Joker Balans’da sahne alıyor.

    Üstün tekniğe sahip gamlara son derece hakim, müzikte arayış içinde olan Richie Kotzen’in ilk Türkiye konseri bu aksam saat 21:30’da başlayacak. Bilet fiyatı ise 45 TL.

    OKAY TEMİZ – ORIENTAL WIND
    Ünlü cazcı ve vurmalı çalgılar ustası Okay Temiz’in İsveç’te kurduğu efsanevi caz grubu Oriental Wind 14 Ekim Perşembe akşamı Babylon’da sahne alıyor.

    Okay Temiz’in önderliğindeki projede şu ana kadar birçok farklı sanatçı çalıştı. Bu sefer de grubun üyeleri her zamanki gibi çok özel isimler. İsveç’in en başarılı solo piyanistlerinden Harald Swensson ve zurnada ustalığını konuşturan Ahmet Özden gibi deneyimli sanatçıların yanında yeni kuşak cazın en dikkat çeken isimleri de bu projenin bir parçası. Elektrik gitarda Sarp Maden, saksafonda Çağdaş Oruç ve basta ise Kağan Yıldız var.
    Saat 21:30’da başlayacak konserin bilet fiyatı ise ayakta 22,50 TL. masada 33,50 TL.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SWAYZAK
    Tech-house tabanlı olmalarına rağmen sahne performanslarında funk’dan breakbeat’a kadar çok farklı bir skalada yer alan prodüksiyonları ve sahne performasları ile sadelikten oldukça uzak bir isim Swayzak, 15 Ekim Cuma günü İndigo’yu sallayacak.

    1993 yılında İngiltere’de Swayzak’ın temellerini atan James Taylor ve David Brown, demir perde döneminden sonraki zamanda, karanlık ve soğuk Doğu Avrupa’dan etkilendiler. 1997’de yayınladıkları ilk singlelarından bu yana, albümleriyle, remiksleriyle ve dj setleriyle sürekli gündemdeki yerini korumayı başaran grubun performansı saat 23:00’de başlayacak, gecenin bilet fiyatları ise 28,50 TL. öğrenci 18,50 TL.

    BASTI (TIEFSCHWARZ)
    Ali ve Basti kardeşlerden oluşan Alman house ikilisi Tiefschwarz, 2000’li yılların başından beri Avrupa’daki house sahnesini etkileyen en büyük güçlerden biri. Sürekli kendilerini yenilemeleriyle gerçek house müzik tutkunlarının her zaman el üstünde tuttukları Tiefschwarz, 15 Ekim Cuma gecesi Babylon’da pikapların başına geçiyorlar. Saat 23:00’de başlayacak gecenin bilet fiyatı ise 33,50 TL.

    HILLARY KOLE
    Amerikan caz kadın şarkıcıları arasındaki yerini her geçen gün sağlamlaştıran başarılı isim Hilary Kole, 15 Ekim Cuma ve 16 Ekim Cumartesi olmak üzere iki gece üst üste Garanti Caz Yeşili Konserleri kapsamında İstanbul Jazz Center’da
    Geçtiğimiz yıl çok önemli caz piyanistleri ile birlikte bir albüm yapan Hilary Kole’ün konseri Cuma günü saat 21:30’da, cumartesi ise saat 23:00’de başlayacak konserlerin bilet fiyatları ise bar 25 TL. masa 30 TL

    PİNHANİ
    2006’da yayınlanan ilk albümleri 'İnandığın Masallar' ile farklı tarzlarıyla büyük bir çıkış yakalayan Pinhani, sonra ki albümüyle de yerlerini iyice sağlamlaştırdı.
    Melodik yapısıyla dinleyenleri hayallere daldıran grup 15 Ekim Cuma akşamı Jolly Joker Balans’da sahne alıyor. Saat 22:00’de başlayacak genin bilet fiyatları ise 39,50 TL. VIP 78 TL.

    M.F.Ö
    Türkiye’nin gelmiş geçmiş en sevilen ve en başarılı gruplarından MFÖ bu kez İzmirli hayranlarının karşısına çıkıyor. 15 Ekim Cuma akşamı Ooze Venue sahnesinde olacak Mazhar-Fuat-Özkan 3’lüsü akıllara kazınmış şarkılarıyla izleyenleri büyüleyecek. Saat 23:00’de başlayacak gecenin bilet filet fiyatı ise 34 TL.

    LET ME ENTERTAIN YOU “THE ULTIMATE” by Sibel Tüzün
    Sibel Tüzün
    ’ün kurguladığı ve yorumladığı, geçtiğimiz sezon Hayal Bistro’da izlenme rekorları kıran enerjik, çarpıcı ve eğlenceli sahne şovu Let ME Entertain YOU bu yıl yenilenmiş versiyonuyla daha da eğlenceli olmuş.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    1950’lerden 90 sonlarına uzanan hit şarkıları, tiplemeleri, kostümleri, projeksiyonları, koreografileri ve perukları ile 16 Ekim Cumartesi gecesi Hayal Bistro’da. Saatler gece 12’yi gösterdiğinde başlayacak şovun bilet fiyatı ise 34,50 TL.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BEDÜK
    Türkiye’deki elektronik müzik sahnesinin en önemli ismi Bedük, 16 Ekim Cumartesi gecesi benzersiz sahne şovları ve hafızalardan silinmeyecek performansı ile Romeo Juliet Performance Hall’da sahne alıyor.

    "Go" albümünün yanı sıra önceki iki albümden parçalarla da renklenecek olan konser saat 23:30’da başlıyor. Bilet fiyatları ise tam: 45 TL, öğrenci: 40 TL
     
    PHONIQUE
    Beatport Dj Award 2008’in En İyi Deep House DJ’i seçilen Phonique, 16 Ekim Cumartesi gecesi The Hall’da sahne alıyor..

    2009 yılında yayınladığı “Time for House” albümünün ardından Dessous etiketiyle 2010’da piyasaya sürülen “Kissing Stranger” albümü ile müzik severleri bir kez daha kendine hayran bırakan Phonique, kendine has tarzı ile saat 23:00’de sahne alıyor. Gecenin bilet fiyatı ise 28 TL.

    TEOMAN

    Türkiye'nin en başarılı şarkı yazarı ve vokallerinden kabul edilen Teoman, bir kez daha Jolly Joker Balans sahnesinde 16 Ekim Cumartesi akşamı hayranlarının karşısında olacak.

    Son albümü "İnsanlık Halleri"nin yanı sıra eski albümlerinden sevilen parçalarını da seslendirecek olan sanatçının konseri saat 22:00’de başlıyor bilet fiyatları ise 56 TL. VIP 100 TL.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DJ CAM
    Elektronika, caz ve kendi deyimiyle abstract hip hop arasında gidip gelen tarzıyla bilenen DJ Cam, Tamirane’nin 2. yaşgünü partisi kapsamında 16 Ekim Cumartesi günü İstanbul’da olacak.

    Fransa’nın önemli DJ, prodüktör, remix üstatlarından olan, gerçek adıyla Laurent Daumail ile eğlenmenizin garanti olacağı gece saat 22:30’da başlıyor. Giriş fiyatı ise 30 TL.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow