hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Canlı Canlı Nostalji

    Canlı Canlı Nostalji
    expand

    Tam kış geldi derken havaların düzelmesiyle herkes sokağa döküldü. Hem etkinlik takvimindeki yoğunluk hem de güzel havalar sebebiyle tabir yerindeyse bu hafta sonu Beyoğlu’nda iğne atsan yere düşmez.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cumartesi gününün en dikkat çeken ismi kuşkusuz ki Belinda Carlisle, 1958 Hollywood doğumlu sanatçı bir döneme adeta damgasını vurmuştu. Yaptığı şarkılar o dönemi yaşayanların hala hafızalarından asla silinmedi… "La Luna", "Heaven is a Place on Earth", "Summer Rain" hatırlayabileceğiniz şarkılarından sadece bir kaçı.

    Amerikalı sanatçı Belinda Carlisle, 6 Kasım Cumartesi akşamı Refresh The Venue’de hayranlarının karşısında olacak.
    Sanatçının Türkiye’de ilk defa gerçekleştireceği konser saat 21:30’da başlıyor.
    Gecenin bilet fiyatları ise normal 69 TL. sahne önü 120 TL. VIP 180 TL.

    İşte haftanın diğer dikkat çeken etkinlikleri…

    Blues Festival
    Türkiye'nin en uzun soluklu müzik festivali Efes Pilsen Blues Festival bu hafta sonu bitiyor. Festivalin son durağı 5 ve 6 Kasım’da İstanbul’da olacak.
    Festivalin bu seneki konukları; kendine özgü tarzıyla Kenny Neal, New Orleans'e özgü Blues'u tekrar yorumlayan Mitch Woods & His Rocket 88s  ve Blues müziğinin en dinamik isimlerinden Samuel James.
    Lütfi Kırdar Rumeli Salonu’nda gerçekleşecek konserler saat 18:30’da başlıyor. Bilet fiyatları ise Tam: 33,50 TL, Öğrenci: 22,50 TL.

    Yeni Türkü
    Verdikleri her konserle sevenlerini adetan büyüleyen Yeni Türkü, bu kez Anadolu yakasında ki hayranlarıyla buluşuyor.
    1978 yılında kurulan Türk müzik dünyasının efsanevi grubu, 6 Kasım Cumartesi akşamı Balans Cadde’de olacak.
    Derya Köroğlu önderliğinde saat 21:00’de başlayacak konserin bilet fiyatı ise 39,50 TL.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Vega
    Uzun süredir pek ortalarda göremediğimiz Vega, sessizliğini 5 Kasım Cuma akşamı Bronx Pi Sahne’de bozuyor.
    Vega’nın akıllara kazınan bütün parçaları ile yeniden hayranlarının karşısında olacağı gece, saat 22:00’de başlayacak. Konserin bilet fiyatları ise 28,50 TL. öğrenci 23,50 TL.

    Biriz
    Demir Demirkan tarafından tasarlanan ve sahnelenen Antakya Medeniyetler Korosu, Sertab Erener, Aynur Doğan ve Ayşenur Kolivar'ın seslendireceği "Biriz", 6 Kasım Cumartesi akşamı Lütfi Kırdar UKSS sahnesinde. Saat 21:00’de başlayacak muhteşem konserin bilet fiyatları ise kategorilerine göre 56,50 TL, 45 TL. ve 28,50 TL.

    BeeGee - Murat Uncuoğlu
    Türk elektronik müzik sahnesinin en önemli iki ismi BeeGee ve Murat Uncuoğlu, 6 Kasım Cumartesi gecesi The Hall’da aynı sahneyi paylaşarak deprem yaratacak.
    Saat 22:00’de başlayacak müthiş buluşmanın bilet fiyatı ise 25 TL.

    Tarkan
    İki yıl aradan sonra, geçtiğimiz Temmuz ayında çıkardığı “Adımı Kalbine Yaz” albümüyle  büyük beğeni toplayan Tarkan, bu kez Ankara’da sahne alıyor.
    En çok sevilen şarkılarını Ankaralılarla beraber söyleyecek Tarkan, 6 Kasım Cumartesi akşamı Yeni Ankara Arena’da hayranlarıyla buluşacak.
    Saat 21:00’de başlayacak konserin bilet fiyatları ise kategorilerine göre 250 TL ile 50 TL. arasında değişiyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Seu Jorge & Almaz
    Brezilyalı şarkıcı/oyuncu Seu Jorge’nun son projesi Seu Jorge and Almaz’ın yeni albümü ‘Everybody Loves The Sunshine’ şarkılarının piyasaya çıkmasıyla duyuldu. Seu Jorge & Almaz 5 Kasım Cuma ve 6 Kasım Cumartesi günleri Babylon’da sahne alıyor.
    Brezilya soykırım şarkılarına yaptıkları coverlar ve soul müziğe kattıkları psychedelic samba ezgilerle, müzikleri ancak hayallerde olabilecek bir radyo istasyonuna benzeyen Seu Jorge and Almaz’ın konserleri saat 22:00’de başlayacak programların bilet fiyatları ise 33,50 TL.

    En Chordais'ten Pre-Rembetiko
    Doğu Akdeniz  müzikal mirasını çağdaş müzik trendleri ile buluşturan En Chordais topluluğu, yaratıcı füzyon ruhu ile dinleyicilerini Akdeniz’in çok renkli kültürel tarihinde müzikal bir yolculuğa çıkarıyor.
    En Chordais'ten Pre-Rembetiko, 7 Kasım Pazar akşamı Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde olacak.
    Saat 20:00’de başlayacak konserin bilet fiyatlar ise 28,50 TL. öğrenci 18,50 TL.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Duman
    Türk rock müziğinin en başarılı gruplarından biri olan Duman, bu hafta sonu İzmir ve İstanbul’da sahne almaya hazırlanıyor.
    Duman, 5 Kasım Cuma gecesi İzmir Ooze Venue’de sevenlerinin karşısında olacak. Saat 23:00’de başlayacak konserin bilet fiyatı ise 34 TL.
    Grup, 7 Kasım Pazar günü ise Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne alıyor. Duman’ın konser saati 18:00. Bilet fiyatı ise 45 TL.

    Brenna MacCrimmon - Sumru Ağıryürüyen
    Balkan Türkülerine sevdalı iki sıra dışı ses ve iki eski dost olan Brenna MacCrimmon ve Sumru Ağıryürüyen, 9 Kasım Salı akşamı Babylon’da sahne alacaklar.
    Gecede,  ikiliye usta müzisyenler Adam Good (ud ve tambura), Jesse Kotansky (keman) ile Hilde de Clerq (perküsyon) eşlik ediyor olacak.
    Türkçe, Makedonca, Arnavutça, İngilizce ve Roman dilinde şarkılar söyleyecek olan Brenna ve Sumru’nun konseri, saat 21:30’da başlayacak konserin bilet fiyatları ise ayakta 22,50 TL. masa 28 TL.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow