hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trance üstadı İstanbul'da

    Trance üstadı İstanbulda
    expand

    Yine birbirinden güzel konserlerin olduğu bir hafta sonu başlamak üzere. Bunların içinde biri var ki hiç kuşkusuz Cumartesi gününe damgasını vuracak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Elektronik müzik tutkunlarının ve özellikle Trance sevenlerin uzun zamandır beklediği bir isim Cumartesi günü İstanbul’da.

    Dünyanın en iyi Dj’leri sırasında 3 senedir ilk ona giren Alman asıllı Dj Markus Schulz, 4 Aralık Cumartesi gecesi The Hall’da sahne alıyor.

    Miami’de yaşayan ve Amerika’nin en çok talep alan uluslararası DJ’i olma ünvanını elinde bulunduran Schulz, aynı zamanda Trance ve progressive tarzlarının en saygın plak şirketi Cold Harbour Records’ın sahibi.

    Markus Schulz’un öncesinde, Türkiye’de elektronik müziğin en önemli isimlerinden Bee Gee, Dj kabininde yerini alacak. FG 93.7 organizasyonuyla saat 22:00’de başlayacak bu muhteşem gecenin bilet fiyatı ise 50 TL.


    İşte haftanın diğer dikkat çeken etkinlikleri…

    Maria del Mar Bonet - Savina Yannatou
    Dünya Müzikleri Festivali’nin ilk konserinde, müzik eleştirmenleri tarafından Akdeniz’in en büyük isimlerinden biri olarak kabul edilen İspanyol Maria del Mar Bonet ile Yunanlı Savina Yannatou, 3 Aralık Cuma akşamı aynı sahnede buluşuyor.
    İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Salonu’nda gerçekleşecek konserde sanatçılar Akdeniz’in coşkusunu, hüznünü, ortak melodilerini izleyicileriyle paylaşacak.
    Saat 20:30’da başlayacak konserin bilet fiyatları kategorilerine göre 56,50 TL. 39,50 TL. ve 28,50 TL.

    Soweto Gospel Choir

    İş Sanat bu sezon yılbaşını Afrika’nın geleneksel sesleriyle karşılıyor.
    3 Aralık Cuma akşamı gerçekleşecek konserin konuğu, eşsiz ve ilham dolu Afrika gospel müziğini onurlandırmak üzere kurulan Soweto Gospel Choir.
    Albümleriyle üç Grammy sahibi olan, inancın neşesini müzik aracılığıyla tüm dünyada dinleyiciler ile paylaşmaya kendini adayan topluluk, Afrika’nın rengârenk ses paletini gospel müziğinin ruhani tınılarıyla birleştiren 26 pırıl pırıl sesten oluşuyor.
    Saat 20:00’de başlayacak konserin bilet fiyatları ise kategorilerine göre 77, 66, 50 ve 40 TL.

    Tibet Ağırtan ve Acaipademler

    “Yat Geliyorum”, “Çektir Git”, “Manyak Olamazsın”, “Boşuna Yıllar”, “Aptal Herif”, ”Çekemem Artık” gibi hitlere imza atan E. Tibet Ağırtan, 13 yıl sonra yeni albümünün tanıtımı için 03 Aralık Cuma gecesi Romeo Juliet Performance Hall’da sevenlerinin karşısına çıkıyor.
    Konser öncesinde Acaipademler’in sahne alacağı gece saat 22:00’de başlıyor. Bilet fiyatları ise tam 25 TL. öğrenci 20 TL.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Virgin Night with Bedük
    Türkiye’de elektronik müziğin en başarılı temsilcilerinden Bedük, 3 Aralık Cuma akşamı Ankara Saklıkent’te sahne alıyor.
    Gecenin başlama saati 21.00, Bedük ise saat 23.00'de gösterişli sahnesi ve hareketli şarkılarıyla karşınızda olacak. Üniversiteli DJ'ler ile Virgin Night saat 03.30'a kadar dans şovlarıyla devam edecek. Bu eğlencenin bilet fiyatları ise tam 35 TL. öğrenci 30 TL.

    Hélène Breschand: Arp ile Her Telden

    Le Monde’un “çağdaş müzikten caza pek çok alanda sınırları zorlama kapasitesine sahip” sanatçılardan biri olarak tanımladığı Hélène Breschand, 4 Aralık Cumartesi akşamı Borusan Müzik Evi’nde sahne alıyor.
    Saat 19:30’da başlayacak ve 1. Uluslararası Arp Buluşması kapsamında gerçekleşecek olan konseri Arp sevenler kaçırmamalı. Bilet fiyatları ise tam 34 TL. indirimli 31 TL.

    DJ Tarkan
    Türkiye’nin en başarılı Dj ve prodüktörlerinden biri olan Dj Tarkan, 4 Aralık Cumartesi gecesi Club Clinic’de pikapların başına geçiyor.
    DJ MAG” dergisinin her sene yaptığı ankette dünyanın en iyi 78. dj’i seçilen ve bugüne kadar Top 100’e giren ilk Türk dj ve prodüktör olan Tarkan’ın performansı saat 22:30’da başlıyor. Gecenin bilet fiyatı ise 28,50 TL.

    Burhan Öçal - Alexey Botvinov
    Dünya çapında perküsyon ustası olan Burhan Öçal ve zamanımızın olağanüstü piyanisti Alexey Botvinov, 4 Aralık Cumartesi akşamı bir araya geliyorlar. Bu iki sanatçının ortak bir tutkuları var; her ikisi de Bach hayranı.
    Öcal ve Botvinov, İstanbul Kongre Merkezi’nde Bach’ın “muazzam” diye tabir edilen “Goldberg Varyasyonları”nı birlikte yorumlayacaklar.
    Saat 20:30’da başlayacak konserin bilet fiyatları kategorilerine göre 56,50 TL. 39,50 TL. ve 28,50 TL.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Pinhani
    Farklı tarzı ve melodik yapısıyla diğer gruplardan sıyrılıp bugünün ve yarının en önemli rock topluluklarından biri olan Pinhani, 4 Aralık Cumartesi akşamı Jolly Joker Balans’da sahne  alıyor.
    Saat 22:00’de başlayacak Pinhani konserinden sonra Kolpa’nın sahne alacağı gecenin bilet fiyatları ise 40 TL. VIP 67 TL.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MFÖ
    Türkiye’nin gelmiş geçmiş en önemli gruplarından MFÖ, 4 Aralık Cumartesi gecesi Matine 216’da olacak.
    Mazhar, Fuat, Özkan’ın canlı ve enerjik sahnesiyle ve dünden bugüne tüm MFÖ şarkılarıyla, izleyenlerini anılarda yolculuğa çıkartacak konser saat 23:30’da başlıyor. Gecenin bilet fiyatı ise 40 TL. stand 475 TL.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Paul Gilbert
    Mr. Big ve Racer X gruplarının dahi gitaristi Paul Gilbert, 6 Aralık Pazartesi akşamı ilk kez Türkiye’de.
    Hem usta müzisyenliği hem de uçuk kaçık hareketleriyle ilgi çeken gitarist Romeo Juliet Performance Hall’da sahne alacak.
    İzleyicilerin unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşayacağı konser saat 21:30’da başlıyor. Bilet fiyatı ise 56 TL.

    Cem Adrian
    Cem Adrian, iki yıl aranın ardından yeni albümü "Kayıp Çocuk Masalları" ile dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.
    Adrian'ın "Ses değil, bir his performansı albümü" dediği albümünün tanıtım konseri, 8 Aralık Çarşamba gecesi Ghetto'da olacak.
    Saat 22:00’de başlayacak konserin bilet fiyatları ise tam 28,50 TL. öğrenci 23,50 TL.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow