hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Havayı ısıtacak konserler

    Havayı ısıtacak konserler
    expand

    Hem güzel, hem akıllı, hem yetenekli. Sophie Ellis Bextor bu akşam Babylon’da sahne alacak. Kış aniden kapımıza dayanıp bizi eve hapsetmeye çalışsada bu hafta sonu gerçekleşecek muhteşem konserler içinizi ısıtabilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    İşte bu haftanın etkinlikleri...

    Sophie Ellis Bextor
    Pop müziğin İngiltere’deki medah-ı iftiharı, vokal, söz yazarı ve manken Sophie Ellis-Bextor, 10 Aralık Cuma gecesi Babylon sahnesinde olacak.

    İlk olarak ismini 2000 yılında Spiller-Groovejet parçasındaki büyüleyici vokalleriyle duyurmuş ve hem sesi hem de büyüleyici güzelliğiyle, büyük çıkışını yakalamıştı.
    2000’lerin başında solo kariyerine ise büyük bir sıçrayışla devam eden İngiliz şarkıcı, müziğinde pop, disko ve 80’lerin öğelerine sıkça yer verdi.
    Saat 23:00’de başlayacak konserin bilet fiyatı ise 77 TL.

    Cem Adrian
    Cem Adrian, iki yıl aranın ardından dediği yeni albümü "Kayıp Çocuk Masalları" ile dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.
    08 Aralık Çarşamba gecesi Ghetto’da muhteşem bir konser veren Adrian, bu kez İzmirli hayranlarının karşısında olacak.

    Adrian'ın "Ses değil, bir his performansı albümü" dediği albümünün tanıtım konseri, 10 Aralık Cuma akşamı Noxx Club’da.
    Saat 21:00’de başlayacak konserin bilet fiyatı ise 24 TL.

    Bedük
    Türk elektronik müzik sahnesinin en başarılı isimlerinden Bedük, 10 Aralık Cuma gecesi İndigo sahnesine dönüş yapıyor.
    Üçüncü ve son albümü GO’nun başarısı Türkiye'yi aşan Bedük’ün muhteşem performansı saat 23:00’de başlıyor. Gecenin bilet fiyatları ise tam:30 TL. öğrenci 23 TL.

    Atiye

    Geçtiğimiz yıl ikinci albümünü çıkaran, “Muamma”, “Salla”, Teoman’la düet yaptığı “Kal” ve en son “Dondurma” adlı şarkılarıyla geniş kitlelere ulaşan Atiye, 10 Aralık Cuma Gecesi Romeo Juliet Performance Hall sahnesinde olacak.
    Saat 22:00’de başlayacak konserin bilet fiyatları ise tam:35 TL. öğrenci 30 TL.

    Teoman

    Türk rock müziğinin en başarılı söz yazarı ve yorumcularından Teoman, 10 Aralık Cuma akşamı Jolly Joker Balans’da sahne alıyor.
    Saat 22:00’de başlayacak konserin bilet fiyatları ise 56 TL. VIP: 110 TL.

    Therion
    Türkiye’de geniş bir hayran kitlesi bulunan İsveçli senfonik rock grubu Therion, tenor ve sopranolardan oluşan geniş bir ekip ile 5 yıl aradan sonra, 2 muhteşem kopnser için Türkiye’ye geliyor.

    10 Aralık Cuma akşamı İlk olarak Ankaralı hayranlarının karşısında olacak grup 312 Arena’da sahne alacak. Konser saat 21:30’da başlayacak. Bilet fiyatları 45TL. balkon 60 TL.

    Therion, ikinci konserini ise İstanbul’da 11 Aralık Cumartesi günü Refresh the Venue'de verecek. Saat 21:00’de başlayacak gecenin bilet fiyatları ise 49,50 TL., sahne önü: 70 TL.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fujiya - Miyagi
    Britanya’lı Elektronik Funk ve Krautrock grubu Fujiya & Miyagi, 2011’in Ocak ayında çıkaracakları “Ventriloquizzing” albümleri öncesinde 11 Aralık Cumartesi gecesi Otto Santral’de sahne alıyor.
    Kelimeleri ritmik birer enstrüman olarak kullandıkları tekerlemeyi andıran anlamsız şarki sözleri ve temponun hep yukarda olduğu eğlenceli sahne şovları ile Fujiya & Miyagi, saat 23:00’de sahne alıyor. Gecenin bilet fiyatı ise 34 TL.

    Dorantes

    Günümüzde en yaratıcı ve yenilikçi Flamenko piyano virtüözlerinden biri olarak kabul edilen Dorantes, 11 Aralık Cumartesi akşamı CRR Konser Salonu’nda muhteşem bir konser vermeye hazırlanıyor.
    Flamenkoya farklı bir tarz getiren İspanyol müzisyenin konseri saat 20:00’de başlıyor. Konserin bilet fiyatları ise kategorilerine göre 40,50 ve 36 TL.

    Sander Kleinenberg

    Uzun zamandır merakla beklenen, yaptığı müziği görsel efektler ve video gösterileri ile destekleyen Sander Kleinenberg, 11 Aralık Cumartesi gecesi Ankara Saklıkent’te sahne alıyor.
    Ankaralı elektronik müzik severlere eşsiz dans müziği ile keyifli dakikalar yaşatacak olan Dj’in performansı, saat 23:00’de başlıyor. Gecenin bilet fiyatları ise tam:39 TL. öğrenci 29 TL.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tumbaito
    9 kişilik rengarenk orkestrasıyla Dünya Salsa Kongrelerinin vazgeçilmezi Tumbaito, %100 Mambo kokan bir konserle 11 Aralık Cumartesi akşamı Romeo Juliet Performance Hall’da.
    Bol bol dans etme fırsatı bulacağınız eğlenceli konser, saat 21:00’de başlıyor. Bilet fiyatları ise tam 30 TL. öğrenci 25TL.

    Yeni Türkü
    30.sanat yılını geride bırakan Yeni Türkü, 11 Aralık Cumartesi akşamı Jolly Joker Balans’da “30 Yılın Türküsü” diyerek  birbirinden eşsiz şarkılarını sevenleriyle beraber seslendirecek.
    Saat 21:00’de başlayacak gecenin bilet fiyatları ise 34 TL. VIP:67 TL.

    Viva Flamenco
    Endülüs Flamenko tarzının en başarılı gitaristleri arasında sayılan ünlü Flamenko gitaristleri Carlos Sheppard ve Christian Bouic`in oluşturduğu “Viva Flamenco”, 14 Aralık Salı günü Jolly Joker Balans’da sahne alıyor.
    Saat 21:00’de başlayacak bu özel konserin bilet fiyatları ise 35 TL.

    Ayrıca bu muhteşem flamenko ikilisi 15 Aralık Çarşamba günü de İzmir Noxx Club’da İzmirli müzikseverlerle buluşacak.


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow