hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ceren Necipoğlu'nun albümü hazır

    Ceren Necipoğlunun albümü hazır
    expand

    Atlantik Okyanusu'nda düşen uçak kazasında hayatını kaybeden eğitmen ve arp sanatçısı Ceren Necipoğlu anısına hazırlanan "Ceren Necipoğlu - Bir Kitap Gibi" adlı albümün tanıtımı 18 Ocak'ta Cemal Reşit Rey Konser Salonunda yapılacak.

    Arp Sanatı Derneği, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı, Kültür AŞ, Yapı Kredi, Cemal Reşit Rey Konser Salonu katkıları ve Kalan Müzik desteğiyle hazırlanan tören Ceren Necipoğlu için yapılan belgesel film ile başlayacak.

    Gecede, Ceren Necipoğlu'nun Brezilya'nın Rio kentindeki konserinin repertuvarı, meslektaşları ve öğrencileri tarafından seslendirilecek.

    Bu kapsamda hazırlanan "Ceren Necipoğlu - Bir Kitap Gibi" albümünün tanıtımı yapılacak.

    Ceren Necipoğlu'nun doğum gününe denk gelen özel akşamda, Arp Sanatı Derneği'nin kurucusu Şirin Pancaroğlu başta olmak üzere Çağatay Akyol, Senem Çine, Meriç Dönük, Sebla Akbulut, Elif Güngör, Emel Çelik, G. Ece Yavaş, Pelin Arman ve Nur. H. Orak sahne alacak. Gecenin ve albümün gelirleri Ceren Necipoğlu'nun adını taşıyacak farklı arp eğitim projelerinde kullanılmak üzere Arp Sanatı Derneğine aktarılacak.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow