hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bu kez engelliler için söyleyecekler

    Bu kez engelliler için söyleyecekler
    expand

    Ünlü ses ve sinema sanatçıları, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) bünyesindeki engelli çocuklar yararına "ESİRGEMEden" adlı bir albüm hazırlayacak.

    1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneğinden yapılan yazılı açıklamada, dernek sponsorluğunda Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Nilüfer, Emel Sayın, Levent Yüksel, Yavuz Bingöl, Mor ve Ötesi, Yüksek Sadakat, Sibel Can, Olgun Şimşek ve Oktay Kaynarca'nın, engelli çocuklar için bir araya gelerek, "ESİRGEMEden" adlı albüm hazırlayacağı belirtildi.

    Açıklamada, derneğin "ESİRGEMEden" adlı projeyle birçok engelli çocuğun şartlarının iyileştirilmesi için kaynak yaratmış olacağı ifade edildi.

    Albüm çalışmasının ardından, Meltem Cumbul, Halit Ergenç, Kıvanç Tatlıtuğ, Demet Akbağ, Özgü Namal, Fırat Çelik, Meral Okay, Arda Turan, Mehmet Ali Erbil, Cansu Dere, Sinan Tuzcu, Emre Aşık, Hande Ataizi ve Hande Subaşı'nın katılımı ve derneğin desteğiyle 15 Mart'ta TİM Maslak Show Center'da gala gecesi düzenleneceği bildirildi.

    Gala gecesinde, "ESİRGEMEden" albümünde yer alan sanatçıların, orkestra eşliğinde engelli partnerleriyle birlikte canlı performans sergileyeceği kaydedildi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow