hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sertab ABD'den mutlu döndü

    Sertab ABDden mutlu döndü
    expand

    Pop müzik şarkıcısı Sertab Erener ile müzisyen Demir Demirkan, beraber çıktıkları Amerika turnesini tamamlayarak, İstanbul'a döndü.

    THY'nin tarifeli uçağıyla New York'tan İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelen Erener ve Demirkan, Amerika'da 40 günde 17 kent dolaştıklarını söylediler.

    Sertab Erener, turne sırasında ayrı ayrı kentlerde 15 televizyon programına katıldıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

    "Turne sırasında 4 ayrı konser verdik. Bu konserleri aslında Türklere yaptık, ama pek çok da yabancı katıldı. Çok da iyi geçti. Koskoca bir ülke Amerika, çok kolay olmadı. 17 şehir de az değil tabii. Yollardaydık her gün. Nereden baksanız 6-7 saat yol yapıp o gece kalıp ertesi sabah o şehrin TV kanallarına gidiyorduk. ABC, CNBC, FOX TV gibi kanalları dolaştık. Sabah programlarında yeni çıkardığımız parçayı söyledik. ABD'de 5 bin kilometrenin üzerinde yol yaptık. TV programlarını da Twitter'da paylaştık"

    Müzisyen Demir Demirkan da Sertab Erener'in "Aşk" şarkısının sözlerini İngilizce'ye çevirip ABD'de yeni bir single çıkardıklarını belirterek, "ABD'deki turne aslında o şarkının tanıtım turnesiydi. Sabah programlarında hem röportaj verip hem bu şarkıyı çaldık. İyi bir tanıtım yaptık. Şehirler arası yolculuk yaparken havalimanlarında uzun zaman bekledik ve çok rötar oldu. Türkiye'deki iç uçuşlarımız, ABD'deki uçuşlara kıyasla çok çok iyi durumda. Uçağa bindiğinizde kötü davranıyorlar, yemek servisleri yok, yemekler çok pahalı. Aç kalıyorsunuz" diye konuştu.

    Yeni albüm

    Sertab Erener, Türkiye'de albüm çalışmaları için iki gün sonra stüdyoya gireceğini ifade ederek, şunları söyledi:

    "Albüme başlamıştım, bu turne girdi araya, onu bitireceğim. Albümü Mayısın 15'ine kadar çıkaracağım. Onun fotoğraf ve klip çekimleri var. Konserler başlıyor, Mayısta çok konser var. Üniversite konserleri, festivaller başlıyor. Bir de bir televizyon programı yapma ihtimalim var. Onunla ilgili ön çalışmalar var. Ekim ayında tekrar ABD ye gidiyoruz. Bu sefer 20 konser planladık. Her akşam konser yapıp, her sabah da yeniden TV programı yapacağız. Bu sefer 2 ay kalacağız."
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow