hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ozan Musluoğlu dörtlüsü Caz Festivali'nde

    Ozan Musluoğlu dörtlüsü Caz Festivalinde
    expand

    İstanbul Caz Festivali, Ozan Musluoğlu dörtlüsü ve Norveçli trompetçi Tore Johansen ile müzik ziyafetine devam ediyor. Feyza Elvanoğlu, Twitter.com/cnnturkcom 'u takip ederek bu konsere katılma şansı yakaladı.

    17. Uluslararası İstanbul Caz Festivali, kontrbasın genç ve parlak isimlerinden Ozan Musluoğlu ve dörtlüsü, Norveçli trompetçi Tore Johansen ile European Jazz Club’da devam ediyor.

    Almanya doğumlu Ozan Musluoğlu, Kerem Görsev, Tuna Ötenel, İmer Demirer, Erkan Oğur ve Neşet Ruacan ile aynı sahneyi paylaştı; Marcus Miller, Roy Hargroove, Mike Stern, Willy Jones, Eric Reed gibi sanatçılarla jam session’larda birlikte çaldı.
    2003-2008 arasında Athena ile birlikte çalışan Musluoğlu, TRT Radyo3’te “Caz Saati” adlı programı hazırlayıp sunuyor. 2005’te Stubø Ödülü’nü kazanan Tore Johansen, Karin Krog, John Surman, John Taylor, Hal Galper, Egil Kapstad, Jan Gunnar Hoff, Anders Jormin, Chick Corea ve Knut Riisnæs gibi tanınmış isimlerle birlikte çalıştı. Johansen beste ve düzenlemeleriyle de tanınıyor.


    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow