hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sertab Erener: "Ajda bizi gömer!"

    Sertab Erener: Ajda bizi gömer
    expand

    Kuruçeşme Arena'da konser veren Sertab Erener, bir dönem vokalistliğini yaptığı Ajda Pekkan'a selam çaktı: Hepimizi gömecek, şarkı söylemeye devam edecek!

    Yeni albümü 'Rengarenk' ile 2010 yazını renklendiren Sertab Erener, önceki akşam Turkcell Kuruçeşme Arena'da hayranlarına müzik ziyafeti çekti.

    Yeni albümündeki şarkıların yanı sıra eski albümlerinden sevilen şarkılarını seslendiren Erener, iddialı bir kıyafet giydi.

    Erener, Ajda Pekkan'ın bir konserinde giydiği transparan kıyafeti andıran tülden bir tulumla hayranlarının karşısına çıktı.

    Tül ceketi ve tülden mini şortuyla 2,5 saat boyunca hem göze hem kulağa hitap eden sanatçı, bir dönem Ajda Pekkan'ın vokalistliğini yaptığını belirterek şöyle konuştu:

    "Yıllar önce bana birkaç arkadaşım gelerek 'Ajda sesini çok beğenmiş. Solisti olacaksın' dediklerinde ne kadar heyecanlanmıştım, anlatamam. Ondan birçok şey öğrendim. Bana yüzündeki kırışıklıkları göstermeden şarkı söylemeyi öğreten Ajda Pekkan'dı. Yoksa nasıl böyle sahnede durabilirim. Görürsünüz o bir gün hepimizi gömecek ve şarkılarını söylemeye devam edecek. O harika bir insan."



    Kaynak: Akşam Gazetesi
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow