hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TRT Hande Yener'e kulak verecek mi?

    TRT Hande Yenere kulak verecek mi
    expand

    Eurovision 2011'e henüz zaman var ancak Hande Yener'in her fırsatta Türkiye'yi temsil etmeyi istediğini vurgulaması yarışmayı gündeme erken getirdi. TRT'ye beni gönderin çağrısı yapan deneyimli şarkıcı, "Ben yarışmaya tüm enerjimle hazırım. Birinciliği alır, yarışmayı Türkiye'ye getiririm" dedi.

    Hande Yener iddialı, eğer Eurovision'a giderse birincl olacağına inanıyor.

    Yapılan anketlerde halkın da kendisini önerdiğine dikkat çeken Hande Yener, "Halkın beni Eurovision'da görmek istediğini görüyorum. Bu yarışmaya katılmak çok güzel birşey, bunu istiyorum. İnşallah TRT'nin istediğini de görürsem gözüm açık gitmeyecek" diye konuştu.

    TRT'nin yarışmaya gidecek şarkıcıyı seçerken dikkat aldığı kriterleri bilmediğini ifade eden deneyimli şarkıcı, "Ancak şunun bilinmesini istiyorum, ben tüm haklarımla, tüm enerjimle hazırım" ifadesi kullandı.

    Eurovision'da Türkiye'yi temsil etmesi durumunda Sinan Akçıl'la çalışmak istediğini vurgulayan Hande Yener, "Eminim o da harika bir Eurovision şarkısı yapacaktır. İnanılmaz bir şov hazırlarım. Birinciliği alır, yarışmayı Türkiye'ye getiririm" şeklinde konuştu.

    Hande Yener'in bu çağrılarının ardından TRT'nin vereceği karar merak konusu.

    Türkiye'yi geçen sene Eurovision'da temsil eden Manga yarışmada ikinci olmuştu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow