hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Indigo'da Bülent Ortaçgil rüzgarı...

    Indigoda Bülent Ortaçgil rüzgarı...
    expand

    Bülent Ortaçgil, 22 Ekim Cuma günü İstanbul'daki Indigo'da bir konser verecek.

    İstanbul’un eğlence merkezi haline gelen ve bir kentsel dönüşüm projesi olan Tomtom Fun Aid’ in gözde mekanlarından Indigo, 22 Ekim 2010 Cuma günü “Keyfim Bilir” geceleri ile konuklarına unutulmaz bir müzik deneyimi sunmaya hazırlanıyor…

    Mika Group tarafından 2009 yılında hayata geçirilmesi ardından İstanbul’un cazibe merkezi haline gelen ve bir kentsel dönüşüm projesi olan Tomtom Fun Aid, birbirinden farklı, her eğlence anlayışına hitap eden mekanlarıyla müşterilerine birbirinden farklı eğlence konseptleri sunmaya devam ediyor.

    Bugüne kadar birçok müzik türüne de ev sahipliği yapan Indigo, “Bülent Ortaçgil” konseriyle bir ilke imza atıyor. İlk albümü Benimle Oynar Mısın'ı 1974 yılında yayınlayan Ortaçgil, takip eden albümleri ve 45’likleriyle bugün hala gitarist, söz yazarı ve besteci kimliğiyle yaşayan en önemli isimlerden biri olmaya devam ediyor.

    Ortaçgil’ e, 22 Ekim Cuma günü Indigo’da müzik severler için hazırladığı performansında Gürol Ağırbaş (Bas), Baki Duyarlar (Piyano), Cem Aksel (Davul) eşlik edecek.

    Saat 22.00'da başlayacak bu özel gecenin biletleri Biletix’ de!

    Fiyatlar: 29,50 TL - 39,50 TL. (Giriş biletine 1 bardak Tekirdağ Rakı dahil.)
    Sıradaki Haber adv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow