hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Divine Comedy ilk kez İstanbul'da

    Divine Comedy ilk kez İstanbulda
    expand

    Indie müziğin başarılı ismi Neil Hannon, geçtiğimiz bahar aylarında piyasaya sürdüğü albümü ile ilk kez İstanbul'da solo bir konser verecek. Konserde yeni albümünün yanında unutulmaz hitlerini de paylaşmayı düşünen Hannon, 11 Aralık gecesi Gettho sahnesinde...

    Naif görünümü, çarpıcı sesi ve sıradışı karakteriyle indie sahnesinin kült isimlerinden Neil Hannon, yani yirmi yıllık müzik kariyerindeki ismiyle The Divine Comedy 11 Aralık gecesi ilk kez İstanbullu müzik severlerin huzurunda!

    İngiliz müzik dünyasının en saygın isimlerinden The Divine Comedy, 1996 yılı single’ı “Something for the Weekend”den itibaren “Becoming More Like Alfie”, “National Express”, “Gin Soaked Boy”, “Generation Sex” ve “The Certainty Of Chance” gibi hitlerle İngiltere, İrlanda ve Fransa’da listelerin uzun süreli konuğu oldu.

    İlk günlerden bugüne her albümde gelişen barok altyapının indie karakterle olan uyumu İrlandalı ozanın sesiyle birleşince 2000lerin sonunda The Divine Comedy olarak aşina olduğumuz o kendine has tarza kavuştu.

    Divine Comedy Records etiketli ilk The Divine Comedy albümü “Band Goes to Knightwood”u geçtiğimiz bahar aylarında dinleyicilere sunan Hannon ilk kez ziyaret edeceği İstanbul’da solo bir konser verecek.

    Uzun süredir tanışmak istediği Türk dinleyicileriyle son albümün şarkılarının yanısıra yirmi yıllık müzikal geçmişinin unutulmaz klasiklerini paylaşmayı da ihmal etmeyecek olan Neil Hannon 11 Aralık gecesi Ghetto sahnesinde.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow