hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çolak: "Arda yetenekli ama fazla kilolu!"

    Çolak: Arda yetenekli ama fazla kilolu
    expand

    Türk futbolunun yetiştirdiği en büyük golcülerden Tanju Çolak, Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan'ı yetenekli bulduğunu ancak yıldız olmadığını söyledi.

    Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki bir konut projesinin yapımına ortak olan Çolak, projenin tanıtım toplantısında gazetecilerin spor gündemine ilişkin sorularını yanıtladı.

    Arda Turan'a İspanya'nın Atletico Madrid kulübünden gelen teklife ilişkin bir soru üzerine, bu teklifin pek inandırıcı olmadığını savunan Galatasaray ve milli takımın eski golcüsü şunları söyledi:

    "Ben şaşırıyorum. Çünkü Arda Galatasaray'ın yıldızı ama ben hiçbir zaman yıldız demedim, yetenekli. Benim için yıldız skor tabelasını değiştirendir, takımına maç kazandırandır. Arda yetenekli ama kiloları var. 2-2.5 kilo fazlası var. Adaleli bir vücut bekliyordum, ama Eskişehirspor maçında formasını çıkarınca öyle olmadığını gördüm.

    "Basında çıkan transfer haberi düpedüz asparagas. Koskoca İspanyol takımı Arda'yı son dakikada faksla istiyor. Bunun öncesi yok mu? Bu kadar kolay mı bu işler? Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe bir futbolcu almak için aylarca çalışıyor, temas kuruyor, yazışıyor, mailleşiyor, parada anlaşamıyorlar ama bizim Arda'ya son dakikada 13 milyon euroluk bir teklif geliyor. Ben gülüyorum."

    Tanju Çolak, Fatih Tekke'nin Beşiktaş'a transferine şaşırdığını belirterek, "Galatasaray için geldiği söyleniyordu ancak kazanan taraf Beşiktaş oldu" dedi.

    Türkiye'nin evsahipliğinde yapılan Dünya Basketbol Şampiyonası'na ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Çolak, "12 dev adam başarıyla yoluna devam ediyor. Çok güzel mücadele ediyor, gururumuz oldular. Her akşam sabırsızlıkla maç saatini bekliyor, heyecanla da seyrediyorum" diye konuştu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow