hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sporda skandal! Ayakkabı için kupayı sattılar

    Sporda skandal Ayakkabı için kupayı sattılar
    expand

    İkinci ligde mücadele veren bir spor takımı, binbir emekle kazandığı birincilik kupasını sattı, hem de 3 çift spor ayakkabı karşılığında. Antalya Halk Eğitim Spor Masa Tenisi Kız Takımı, maddi sıkıntı yüzünden yıpranan spor ayakkabılarını ancak böyle yenileyebildi.

    Onlar emek verdi, ancak hiç destek görmedi.

    Bu dramın kahramanları, Antalya Halk Eğitim Spor Masa Tenisi Kız Takımı.

    Takım, ikinci ligdeki mücadelelerinde 15 maçtır yenilmedi. Ama maddi olanaksızlıklara yenildi.

    Oyuncuların yıpranan spor ayakkabıları para yokluğundan yenilenemeyince, çözüm, başarılarının ödülünü satmakta bulundu.

    Takımın Aksaray'daki maçların sonunda kazandığı "Yıldızlar B Grubu 1'incilik Kupası", 3 spor ayakkabı karşılığında bir masa tenisi severe verildi.

    Takımın antrenörü Yahya Gürcüm, "Onore etmek için" diyor ancak, oyuncular alın teriyle kazandıkları kupadan ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyor.

    Masa Tenisi İl Temsilcisi Kürşat Çavuşoğlu ise çoğu zaman yol parası bulamadıkları için takımın şehir dışındaki müsabakalara yedek oyuncu olmadan katıldığını söyledi.

    Gençlik ve Spor İl Müdürü Nadir Yapsakaloğlu, "büyük bir skandal" dedi, takımın Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı olduğunu ve inceleme başlatacaklarını söyledi.

    Ancak İl Milli Eğitim Müdürlüğü Spordan Sorumlu Şube Müdürü Özer Bedir bunu kabul etmiyor. Bedir'e göre kulübün sorumluluğu tamamen Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nde.

    Oyuncular ise, olanların kendilerini daha da hırslandırdığını söylüyor. Onlar, başarılarını sürdürüp birinci lige çıkmayı hedefliyor.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow