hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bodrum'da kedi kanı içen kadın!

    Bodrumda kedi kanı içen kadın
    expand

    Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir kadının kaldığı otellerde kedileri öldürüp kanlarını içtiği ortaya çıktı. Otelcilerin şikayeti üzerine polis tarafından gözaltına alınan 35 yaşındaki S.S. olayı kabullendi. S.S. ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

    Bodrum'a 4 Şubat Perşembe günü gelen S.S., Umurca Caddesi'ndeki Oya Otel'e yerleşti. Burada iki gün kalan genç kadın dün Kumbahçe Mahallesi'nde Okyanus Pansiyon'a geçti.

    Bir gece kalmak için rezervasyon yaptıran S.S., bu sabah pansiyondan ayrıldı. S.S.'nin geceyi geçirdiği odayı temizleyen görevli, banyodaki küvetin içinde kanlar içinde kedi leşi buldu.

    Görevlinin olayı haber verdiği pansiyon sahibi, kamera kayıtlarını izledi. Kayıtlarda, S.S.'nin lobideki kediyi alarak odasına götürdüğü görüldü. Pansiyon sahibi Can çiftinin Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne şikayeti üzerine S.S. kısa sürede yakalandı.

    Emniyette ifade veren pansiyon işletmecisi Fatoş Can, "Birden ortadan kaybolan 'Battaniye' adlı kedimizin ölüsü S.S.'nin kaldığı odanın banyo kuvetinde kanlar içinde bulundu. S.S. kedimizi duş kablosu ile boğarak öldürdüğünü ve karnını delip kanını içtiğini itiraf etmiş. Kamera kayıtlarında üç kez kaçan kedimizi yakalayıp götürürken görüntüsü var. Olayın şokunu hala üzerimizden atamadık" dedi.

    S.S.'nin daha önce kaldığı Oya Otel'de de iki kediyi öldürdüğü ortaya çıktı.

    Serbest bırakıldı

    Emniyet Müdürü Niyazi Turgay, S.S.'nin kedileri öldürdüğünü itiraf ettiğini belirterek, "S.S. ifadesinde 'Evet kedileri öldürdüm. Psikolojim aşırı bozuk. Zaman zaman ne yaptığımı bilmiyorum. İsteyerek yapmadım. Kendime hakim olamadığım anlar oluyor' dedi.

    S.S. ifadesi alındıktan sonra savcının talimatı ile serbest bırakıldı, ancak 'mala zarar vermekten' hakkında adli işlem yapıldı.

    Kadının akli dengesinin yerinde olmadığı yönünde şüphe var.

    Bodrum Hayvan Hakları Derneği Başkanı Füsun Uslu, kedileri sadistçe öldüren S.S.'nin serbest bırakılmasına anlam veremediğini belirterek, "Derneğimizin avukatı Rıza Bengi ile birlikte bu vahşetin peşini bırakmayacağız. Akli dengesi yerinde değilse, yakalansın ve tedavi edilsin. Bu tür satanistçe davranan ruh hastası ve kedileri öldürüp kanını içen insanların yarın bir insana, bir çocuğa zarar vermeyeceğini kim bilebilir?" diye konuştu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow