Başsavcı Engin'den Tuncay Özkan açıklaması

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin, bir internet sitesinde yayımlanan, gazeteci Tuncay Özkan ile yaptığı telefon görüşmesinin 11 yıl önce gerçekleştiğini bildirdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İkinci "Ergenekon" davasının tutuklu sanıklarından gazeteci Tuncay Özkan ile yaptığı ve bir internet sitesinde yayımlanan telefon görüşmesine ilişkin AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Başsavcı Engin, bu görüşmenin 11 yıl önce gerçekleştiğini kaydetti.
Başsavcı Engin, bu görüşmenin "Ergenekon" davasının dosyasında bulunduğunu belirterek, "Zaten bu daha önce inceleme ve araştırma konusu da yapılmıştır. Hiçbir önemi ve mahiyeti de yoktur. 11 yıl önce yapılmış ve hiçbir güncelliği olmayan konuşmayı kasıtlı olarak, hangi sebeple hangi kasıtla olduğunu bilemiyorum, gündeme koymuşlardır. Bu basın ahlakına da aykırıdır" dedi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Yüzme öğrenmeye çalışan lise öğrencisi hayatını kaybetti
Plastik fabrikasında yangın: Dumanlar gökyüzünü kapladı
BABALAR GÜNÜ MESAJLARI 2025: Resimli, Duygusal, Anlamlı, Şiirli Babaya, Eşe, Dedeye Göndermelik Babalar Günü Mesajları! Babalar Gününüz Kutlu Olsun!
LGS heyecanı: Milyonlarca genç ter döktü | Sorular ve cevapları yayımlandı