hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hakimi şaşırtan rapor!

    Hakimi şaşırtan rapor
    expand

    İbrahim Sezer'in para karşılığı erkeklere pazarladığı iddia edilen davanın müştekisi diş doktoru T. P. bugünkü duraşmada mahkemeye iddianın doğru olmadığını göstermek için öyle bir belge sundu ki, salonda hakiminden savcısına, avukatından dinleyicisine herkes şok yaşadı.

    Heyete yaklaşarak "özel" olduğunu belirttiği belgeyi uzatan Kadın doktor, tutuklu sanık İbrahim Sezer'in söz konusu belgenin ne olduğu konusunda ısrar etmesi üzerine bunun "Bekaret raporu" olduğunu açıkladı.


    Muvazzaf ve emekli askerler ile TÜBİTAK görevlilerinin yargılandığı 'Askeri Casusluk ve Şantaj davası' müşteki T. P. dinlendi.

    İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada 13’ü tutuklu 56 sanık yargılanıyor. Bugünkü duruşmaya 13 tutuklu sanık ile bazı tutuksuz sanıklar katıldı.

    Salona “bekaret raporu bombası" düştü

    İbrahim Sezer’in para karşılığı erkeklere pazarladığı iddia edilen diş doktoru T. P. müşteki olarak dinlendi. Pala, emniyette verdiği ifadenin çarpıtıldığını söyleyerek, “ 10 yıldır İbrahim Sezer’i tanırım. Sosyal bir arkadaşlığımız var. İfademde hem benim hem de onun mağdur edildiğini belirtmeme rağmen bunlar yazılmadı" dedi. Mahkemeye doktor raporu sunan ve bunun özel olduğunu söyleyen Pala, tutuklu sanık İbrahim Sezer’in sorusu üzerine mahkemeye sunduğu raporun “bekaret raporu" olduğunu söyledi.

    Mahkeme başkanından çapkınlığını anlatan müştekiye ‘siz yandınız’ esprisi...

    Kadın doktorun ardından müşteki S.K. ifade verdi. Sezer ile yaptığı bir telefon görüşmesinde sanık Sezer’den ev istediğini belirten müşteki, bu konunu da açıklamak istediğini söyledi.

    S:K, kız arkadaşının geldiğini ve İbrahim Sezer’e ev olup olmadığını sorduğunu söylemesi üzerine mahkeme Başkanı Metin Özçelik, “ Evlisiniz değil mi?" diye sordu. Kabil, Başkanın sorusuna “Başkanım o ayrı o ayrı" diye karşılık verdi. Mahkeme başkanının “Sizin için sorun olmasın bu anlattıklarınız" sözüne karşılık, müşteki, “ Birilerinin üzerine atılı bu yafta kalkacaksa anlatırım" dedi. Mahkeme Başkanı Özçelik, Kabil’e espiri yaparak “ siz yandınız" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow