hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dolu Dolu Müzik

    Dolu Dolu Müzik
    expand

    Latin rüzgarı, punk, pop, balkan müzikleri, rock. Bu hafta hemen her tür müzik sevenlerin yüzünü güldürecek konserler olacak. Büyük bir fanatik hayran kitlesine sahip Balkan punk ekibi Kultur Shock Cumartesi günü Ghetto'da sahne alacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Performanslarını yüzlerine taktıkları maskelerle sergileyen iki genç İtalyan DJ’in oluşturduğu Cyberpunkers ise bence bu haftanın en ilginç bir diğer etkinliği.

    Kerem Görsev & Sedef Erçetin
    Dünyaca ünlü sanatçılarla çalışan çellist Sedef Erçetin ve üretken projelerinin ardı arkası kesilmeyen Kerem Görsev, Ferit Odman ve Kağan Yıldız’ı da yanlarına alarak 8 Nisan Cuma akşamı oda tadında cazı Borusan Müzik Evi dinleyicisiyle paylaşacak.
    Bu müzik ziyafeti saat 21:30’da başlıyor. Bilet fiyatı ise 23 TL.

     

    Ayhan Sicimoğlu and Latin All Stars
    Latin müziğinin vazgeçilmez programı, Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars, 8 Nisan Cuma akşamı Maslak Sheraton Hotel’in 26.katında yer alan Qubbe’de sahne alıyor.
    Devamlı olarak yenilenen hareketli repertuvarıyla latin müzik ve dans severlerin heyecanla beklediği programda latin müziğinin sevilen parçalarının yorumlanmasına ek olarak, bestesi ve sözleri Ayhan Sicimoğlu’na ait olan Türkçe latin parçalar da yer alacak eğlence saat 23:00’de  başlıyor. Bilet fiyatı ise 83 TL.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Latin Uncut Vol. 3
    Bu hafta sonu dans etmek istiyorsanız 8 Nisan Cumartesi akşamı Romeo&Juliet Performance Hall’da Latin Uncut Vol. 3 partisi var.

    Latin dünyasının yıldızlarını Istanbul’a getiren Mundo Latino, partinin 3.sü için ünlü kareograf Eric Lalta,ünlü dansçı Ania Chagowska ile Kolombiyalı Dj El Chino’yu misafir ediyor. 
    Saat 21:00’de başlayacak gecenin bilet fiyatları ise tam: 30 TL. öğrenci: 25 TL.

    Cyberpunkers - Gooseflesh
    Performanslarını yüzlerine taktıkları maskelerle sergileyen, iki genç İtalyan DJ’in oluşturduğu Cyberpunkers ve Dünya çapında güçlü canlı performanslarıyla mükemmel bir stilize elektro ortaya koyan en heyecan verici Türk gruplarından biri olan Gooseflesh, 8 Nisan Cuma gecesi İndigo’yu sallayacak.

    Saat 23:00’de başlayacak gecenin bilet fiyatları ise tam: 28,50 TL, öğrenci: 23,50 TL

    Ferhat Albayrak & Roel Salemink
    Son yıllardaki çıkışıyla artık ülke sınırlarını aşan bir üne sahip olan, Türkiye’nin en önemli Techno temsilcilerinden Ferhat Albayrak ve onun sahibi olduğu Jeton Records’un güçlü sanatçılarından Roel Salemink, 9 Nisan Cumartesi akşamı The Hall kabininde techno müziğin en yeni ve seçkin örneklerini dans müziği severler için çalacaklar.
    Techno severlerin kaçırmamasını tavsiye ettiğim gece saat 22:00’de başlıyor. Bilet fiyatı ise 25 TL.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    MFÖ

    Türk pop ve rock müzik tarihinin gelmiş geçmiş en sevilen şarkılarının sahibi ve Türkiye'nin en köklü müzik gruplarından biri olan efsane topluluk Mazhar Fuat Özkan üçlüsü, 8 Nisan Cuma akşamı tüm enerjileri ve en sevilen parçalarıyla Matine 216 sahnesinde.
    MFÖ
    eşliğinde anılara yolculuk yapacağınız konser saat 22:00’de başlıyor. Bilet fiyatları ise normal: 40 TL. stand 400 TL. 


    Gripin

    Rock müziğin en başarılı performans gruplarından Gripin, 8 Nisan Cuma akşamı Jolly Joker Balans sahnesinde hayranlarıyla buluşacak.

    Grup bu konserinde eski şarkılarının yanı sıra, her açıdan kendi "milat"ları olarak tanımladıkları 3. stüdyo  albümleri "M.S. 05 03 2010"dan da en sevilen şarkılarını seslendirecekler. Gripin’in performansı Saat 22:00’de başlayacak olan performansın bilet fiyatları ise 45 TL. VIP 89 TL.


    Bülent Ortaçgil

    Türkiye’de şehir müziğinin önemli isimlerinden Bülent Ortaçgil, yeni albümü “Sen” her zamanki gibi tüm söz ve bestelerde sanatçının imzasını taşıyan çok özel Ortaçgil şarkılarıyla bezeli. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bülent Ortaçgil, 9 Nisan Cumartesi akşamı Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde eski ve yeni şarkılarını seslendireceği özel bir konserle hayranlarının karşısında olacak. Saat 20:30’da başlayacak konserin bilet fiyatları ise kategorilerine göre 39,50 TL. 34 TL. ve 28,50 TL.

     

    Kultur Shock
    Kurulduğu 1996 yılından bu yana sayısız konser veren ve dünyanın dört bir yanında azgın bir fanatik kitlesi edinen Balkan punk ekibi Kultur Shock, 9 Nisan Cumartesi akşamı Ghetto sahnesinde olacak.
    Bir ay önce Ministry of Kultur isimli 7. albümüyle geri dönen grubun konseri saat 22:30’da başlıyor. Bilet fiyatı ise 50 TL.

     

    Sagopa Kajmer - Kolera
    İstanbul’da uzun süren sessizlik bozuluyor. Sagopa Kajmer ve Kolera, 10 Nisan Pazar günü Bostancı Gösteri Merkezi’nde sevenleriyle buluşuyor. Saat 18:00’de başlayacak konserin bilet fiyatı ise 39 TL. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow