hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Muhteşem Festivale Sayılı Saatler

    Muhteşem Festivale Sayılı Saatler
    expand

    Tüm sene merakla beklenen, kimlerin geleceği aylar öncesinden tartışılan muhteşem festival Rock’n Coke, yine birbirinden önemli isimlerle bu hafta sonu Hezarfen Havaalanı’nda müzikseverlerle buluşuyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye’nin en büyük açık hava etkinliği olan Rock’n Coke Festivali,  bu sene bir çok farklı müzik türüne yer verip, Dünyaca ünlü müzisyenleri ve Türkiye’den başarılı isimleri Hezarfen Havaalanı’nda konuk ediyor.

    Bu sene festivale konuk olan onlarca isimin başında, 16 Temmuz Cumartesi günü, Limp Bizkit, Motörhead, The Kooks, Duman, 2manydjs, Aloe Blacc...

    17 Temmuz Pazar günü ise; Travis, Moby, Paolo Nutini, Skunk Anansie, Athena, Friendly Fires, Gripin ve daha bir çok isim geliyor.

    Rock’n Coke aynı zamanda eğlenceli etkinlik alanı aktiviteleri, yenilikleri ve 10.000 kişi kapasiteli kamp alanıyla bu hafta sonu müzikseverler için unutulmaz bir festival deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Festivale kombine bilet alarak katılabileceğiniz gibi, kamp+kombine veya tek günlük olarak biletlerinizi alıp katılabilirsiniz.

    İşte bu haftanın diğer dikkat çeken konserleri ve detayları

    Javier Limon's 'Mujeres de Agua' feat. Buika, Aynur, Rita, Glykeria

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbul Caz Festivali’nde kadınların sesinden bir başka güçlü projeye ev sahipliği yapıyor. “Mujeres de Agua” yani “Suyun Kadınları” 15 Temmuz Cuma akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde…

    Usta sanatçıların prodüktörlüğünü de yapan besteci ve gitarist Javier Limón’un şarkılarını bu modern flamenko gecesinde, etkileyici performansı ve buğulu sesiyle tanınan ünlü İspanyol sanatçı Buika yorumlarken, Türkiye’deki en güçlü seslerden biri olan Aynur, İsrail'in divası Rita ve Yunanistan'ın divasi Glykeria bu konser için çok özel şarkılar yorumlayacak.

    Saat 21:00’de başlayacak konserin bilet fiyatları kategorilerine göre 34 TL. ve 134 TL. arasında değişiyor.

    Sezen Aksu

    Türk pop müziğinin kraliçesi Sezen Aksu, bu hafta sonu 2 gün üst üste İstanbul’da ki hayranlarını mest etmeye hazırlanıyor. 16 Temmuz Cumartesi ve 17 Temmuz Pazar günleri tarihlerinde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde olacak.

    "Hayatımın neşeli ve tadı yerinde bir dönemine ait şarkılar..." diye tanımladığı "Öptüm" albümünden yeni eserleriyle ve 35 yıldır kalplerimize değip dokunan bilinen ve sevilen şarkılarıyla Sezen Aksu, saat 21:00’de sahne alıyor. Konserlerin bilet fiyatları ise kategorilerine göre 193,50 TL. ve 56 TL. arasında değişiyor.

    Bedük
    Türkiye’de dans müziğinin kahramanı Bedük, vücudunuzun her bölgesini ayrı oynatacak bir performans için 16 Temmuz Cumartesi günü Jolly Joker Balans sahnesinde olacak.
    Son dönemin en şahsına münhasır sahnesini izlemek ve bol bol dans etmek için saat 22:00’de yerinizi alın. Bu renkli gecenin bilet fiyatları ise normal: 56 TL. VIP: 67 TL.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Amadou & Mariam
    Mali müziği, rock gitarları, Suriye kemanları, Hint tablaları ve perküsyonlarını harmanlayarak oluşturdukları eklektik müzikleriyle popüler müzik takipçilerinin de ilgisini kazanan, Amadou & Mariam, 18 Temmuz Pazartesi akşamı Esma Sultan’ın etkileyici atmosferinde müzikseverlerle buluşacak.  
    Saat 22:00’de başlayacak konserin bilet fiyatları ise normal: 56,50 TL. öğrenci: 34 TL.

    Özge Fışkın
    Üniversite yıllarında kurduğu farklı müzik gruplarıyla cover şarkılar seslendirerek müzik yolculuğuna başlayan Özge Fışkın, 15 Temmuz Cuma akşamı Beyoğlu Hayal Kahvesi sahnesinde…
    2007 Mayıs ayında uzun süre üzerinde çalıştığı "Kilitler" adlı ilk solo albümünü çıkaran sanatçının konseri saat 22:30’da başlayacak. Bilet fiyatı ise 23,50 TL.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow