hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bayramlık konserler

    Bayramlık konserler
    expand

    Hafta sonunun bayramla birleşmesiyle beraber, eğlenceli bir etkinlik programı bizi bekliyor. Meksikalı elektronik müzik sanatçısı Murcof, Türk raggae grubu Sattas, vurmalı çalgılar ustası Okay Temiz, tatilde dinlemeye fırsat bulacağımız isimler arasında…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    İşte bu haftanın en dikkat çeken konserleri ve detayları

    Murcof
    2003 yılından bu yana ürettiği yapıtlarla müzik dünyasında benzerine rastlanmayacak bir yer edinmiş Meksikalı elektronik müzik sanatçısı Murcof (Fernando Corona), 5 Kasım Cumartesi akşamı Borusan Müzik Evi’nde sahne alıyor.

    Gerek form anlayışı, gerek kurguladığı ses örgüleriyle klasik, çağdaş ve güncel elektronik müzik arasındaki ince çizgide yaşayan Murcof, bugünün ilerici elektronika sahnesinin en önemli temsilcilerinden.

    İstanbullu müzikseverlerle ilk kez buluşacak olan Murcof, konseri saat 21:30’da başlıyor. Bilet fiyatları ise 28,50 TL ve 21 TL arasında değişiyor.


    Sattas
    İsimleri, Jamaika İngilizcesinde “rahatla” anlamına gelen “Satta” kelimesine dayanan Sattas, 5 Kasım Cumartesi gecesi Ghetto’da sahne alıyor.
    Dub ve reggae’e adanmış yolda kendi şarkılarını biriktirmeyi de ihmal etmeyen grubun canlı performansı saat 23:00’de başlayacak. Bilet fiyatları ise; tam: 23 TL. Öğrenci: 18 TL.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Okay Temiz
    1955’te profesyonel müzik yaşantısına başlayan, vurmalı çalgılar ustası Okay Temiz ve temellerini 1972 yılında Stockholm'de attığı grubu Oriental Wind, 4 Kasım Cuma akşamı Hayal Bistro’da…
    Saat 22:00’de başlayacak müzik ziyafetinin bilet fiyatları ise; tam: 34,50 TL. Öğrenci: 29,50 TL.


    Ayhan Sicimoğlu & Latin All Star

    Devamlı olarak yenilenen hareketli repertuvarıyla Ayhan Sicimoğlu ve ekibi Latin All Stars, 4 Kasım Cuma gecesi Romeo Juliet İstanbul’da sahne alıyorlar.

    Latin müziğinin sevilen parçalarının yorumlanmasına ek olarak, bestesi ve sözleri Ayhan Sicimoğlu'na ait olan Türkçe latin parçalarında repertuarda yer alacağı gece saat 22:00’de başlıyor. Bilet fiyatları ise; tam: 30 TL. Öğrenci: 25 TL.


    İstanbul Arabesque Project
    Yaptıkları müziği “alternatif arabesk” olarak tanımlayan İstanbul Arabesque Project, yeni albümleri “Damarımda Kanımsın”ın galasını 4 Kasım Cuma akşamı Ghetto’da yapıyor.

    Kendisini izlemeye gelen müzikseverlere arabeskin kederli değil, keyifli ve eğlenceli yönünü göstermeyi vadeden grubun konseri saat 22:30’da başlıyor. Bilet fiyatı ise 23 TL.


    Jahcoozi
    2003’te yayınlanan ‘Fish’ isimli EP ile sesini önce Almanya’da duyuran ve daha sonra kısa sürede ünleri tüm Avrupa’ya yayılan Jahcoozi, 5 Kasım Cumartesi gecesi Roxy’de sahne alıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ragga, hip-hop ve blip-hop melodilerinin elektronik müziğe başarılı bir uyarlanışı olarak tanımlanan Jahcoozi’nin canlı performansı saat 22:00’de başlıyor. Bilet fiyatı ise 39,50 TL.


    Model
    İlk olarak isimlerini “A Due Carmen” olarak duyduğumuz topluluk, o dönemde ska-pop olarak tanımlayacağımız bir müzik icra ediyordu. 2008 yılında isimlerini Model olarak yollarına devam eden grup “Değmesin Ellerimiz” adlı parçalarıyla büyük bir çıkış yakaladılar.

    Şarkılarında, hüznü ve eğlenceyi iç içe yansıtan Model,  5 Kasım Cumartesi günü Jolly Joker Ankara’da, 7 Kasım Pazartesi günü, Jolly Joker İstanbul’da, 8 Kasım Salı günü ise Jolly Joker Antalya’da sahne alıyor.


    Can Bonomo
    Tek kişilik renkli bir kabare tadında, albümün adı “Meczup”… Kısa sürede on binlere varan hayran kitlesiyle Can Bonomo, kıpır kıpır sahne performansıyla 4 Kasım Cuma akşamı Roxy’de sahne alıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Alaturka vurgulardan Indie melodilere gezinen, zengin ve çok renkli müzikal sahnesiyle Can Bonomo’nun canlı performansı saat 22:00’de başlıyor. Bilet fiyatı ise 28,50 TL.


    MFÖ
    Türkiye’nin en önemli ve köklü grubu olan MFÖ, 4 Kasım Cuma akşamı Ooze Venue’de İzmirli hayranlarının karşısına çıkıyor.
    Geçmişten günümüze en sevilen şarkılarını dinleyicileriyle beraber seslendirecek olan MFÖ konseri saat 23:00’de başlıyor. Bilet fiyatı ise 34 TL.


    Yeni Türkü
    30. sanat yılını geride bırakan Yeni Türkü, 7 Kasım Pazartesi akşamı Jolly Joker Antalya’da sahne alıyor. En sevilen şarkıları ve sahne enerjisiyle Yeni Türkü konseri saat 22:00’de başlayacak. Bilet fiyatı ise 34 TL.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow