hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aldo Romano ve davulu Salon Sahnesi'nde

    Aldo Romano ve davulu Salon Sahnesinde
    expand

    İtalyan asıllı ünlü davulcu Aldo Romano, 21 Ocak Cuma ve 22 Ocak Cumartesi geceleri Salon sahnesinde performans sergileyecek.

    Aldo Romano müzikal yolculuğuna 50’lerin sonunda Paris’te başladı. 60’lı yıllar boyunca Chat Qui Pêche ve Caméléon gibi kulüplerde dünyaca ünlü solistlere eşlik eden davulcu, daha sonra François Jeanneu ve Jean-François Jenny-Clark, Michel Graillier, Henri Texier gibi isimlerle birlikte çalıştı.

    70'li yılların başında, en az davul kadar iyi çaldığı gitardan da hareketle bir rock grubu kuran Romano, 80’lerde Paolo Fresu, Franco D’Andrea ve Furio Di Castri ile birlikte kurduğu “Italian Quartet” (İtalyan Dörtlüsü) ile büyük başarı yakaladı.

    Emmanuel Bex Trio’dan Michel Bénita Quartet’e, etkileyici kariyeri boyunca parçası olduğu tüm topluluklarda, her zaman aynı düşün peşinden gitti: Kendini alışıldık kalıplardan kurtararak, rock’tan Latin-Amerikan ezgilerine ve aryalara kadar farklı türlerle oluşturduğu her çeşit yeniliği keşfedecek şekilde caz çalmak.

    Yarım asırlık kariyerinde kendine yeni ufuklar açmayı her zaman başarmış olan Aldo Romano’yu Salon’da dinleme fırsatını kaçırmayın.  

    21 Ocak Cuma ve 22 Ocak Cumartesi, saat 22.30'da gerçekleştirilecek Aldo Romano Trio konserlerinin biletleri 40 TL ve 25 TL (öğrenci) üzerinden temin edilebilir.

    Biletler, Biletix satış kanalları ve Salon gişesinden temin edilebilir. Tüm bilet alımlarında kredi kartı geçerli. Ayrıca Lale Kart sahipleri bilet alımlarında yüzde 25’e varan özel indirimlerden yararlanabilecek.

    Salon programı hakkında ayrıntılı bilgi için www.saloniksv.com adresi ziyaret edilebilir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow