hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ian Anderson Türkiye'ye geliyor

    Ian Anderson Türkiyeye geliyor
    expand

    Efsanevi grup Jethro Tull'un kurucusu ve solisti Ian Anderson, Unilife organizasyonuyla bir kez daha Türkiye'ye geliyor. Anderson İstanbul ve Ankara'da iki ayrı konser verecek.

    1968 yılından bu yana müzik kariyerine 30 albüm sığdıran ve 60 milyonu aşkın satış elde eden Jethro Tull’un, grupla özdeşleşen kurucu solisti Ian Anderson unutulmayacak bir akustik performans için UNILIFE Organizasyonuyla 25 Mart gecesi İstanbul Haliç Kongre Merkezi ve 26 Mart gecesi Ankara Anadolu Kongre ve Gösteri Merkezi'nde müzikseverlerle buluşacak . Konserlerde Canan Anderson ve Serkan Çağrı da konuk sanatçı olarak yer alacak.

    Flütü, rock müzikle tanıştıran ve bugüne dek 40’ı aşkın ülkede 2500’den fazla konsere imza atan Ian Anderson ayrıca 4 solo albüme de imzasını attı. 1983 yılında “Walk Into Light” ,1995 yılında çıkardığı ve billboard listelerinde 1 numaraya oturan “Divinities”, 2000 senesinde “The Secret Language of Birds” ve 2003’te çıkan” Rupi’s Dance” Ian Anderson’un yayınlanmış solo albümleri.



    Joe Cocker yolda

    Anderson'ı Türkiye'ye getiren Unilife Organizasyon, bu yıl Roxette, James Blunt ve Joe Cocker gibi isimleri de getirecek.

    Detaylı bilgi için: www.unilifeturkey.com

    CNN Türk'ü twitter'dan takip etti, kazandı
    Twitter hesabımızın takipçilerinden @umutzengin, yaptığı retweetle 25 Mart gecesi İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek bu konsere çift kişilik davetiye kazandı. 
    Aynı konser için daha önce de @kaanbilge davetiye kazanmıştı. 
    Twitter adresimiz: twitter.com/cnnturkcom 
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow