hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Konser sezonu açılıyor

    Konser sezonu açılıyor
    expand

    Baharın yüzünü göstermesiyle İstanbul’da gece hayatı hareketlenmeye başladı. bu hafta sonu da İstanbul, Ankara ve İzmir’de birçok etkinlik olacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ian Anderson ve Unkle Live bu haftanın en dikkat çeken isimlerinden...

    Bunun yanında Emre Aydın İzmirli hayranlarıyla buluşmaya hazırlanırken Salon İKSV’de Mor ve Ötesi ile Billy Cobham sahne alacak.

    İşte bu haftanın tüm göze çarpan etkinlikleri…

    Khan-Kid Congo Powers-Hacke&Picciotto-Chris Hughes-Julee Cruise
    Berlin underground müzik sahnesinden seslenen sıradışı müzisyenler25 Mart Cuma günü Ghetto’dalar.
    Charm Music & Ghetto işbirliği ile düzenlenen, Berlin underground müzik kumpanyası konukları Khan, Kid Congo Powers, Alexander Hacke & Danielle de Picciotto, Chris Hughes, Julee Cruise!

    Sıcakkanlı beat’ler, ruha işleyen vokaller, gerçeküstü görseller ve büyüleyici şarkılar eşliğinde kendinizi müziğin ritmine bırakacağımız bu muhteşem gece saat 22:30’da başlıyor. Bilet fiyatları ise tam:39,50 TL. öğrenci: 29,50 TL.

    Soaked
    İstanbul çıkışlı bir synth-pop grubu olan Soaked, 25 Mart Cuma gecesi Roxy’de müzikseverlerle buluşuyor.

    Kadın-erkek, birey-toplum çatışmalarını sanatlarına da yansıtan grup, yetiştiği 80’li yılların izlerini 2000’lerin elektronik alt yapısıyla mükemmel bir şekilde birleştiren grup, 6 kişi ve bir görsel yönetmen eşliğinde gerçekleştirdikleri canlı performanslarıyla saat 22:00’de sahne alıyor. Gecenin bilet fiyatı ise 23,50 TL.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Billy Cobham
    Keskin tuşesi ve etkileyici gücüyle füzyon cazın en önemli davulcuları arasında gösterilen Billy Cobham, 25 Mart Cuma akşamı Salon İKSV sahnesinde olacak.
    Caz, rock'n roll ve funk'ı bir araya getirdiği müziğini, Salon seyircisiyle paylaşacak olan sanatçının konseri saat 22:00’de başlıyor. Bilet fiyatları ise kategorilerine göre 50 ve 30 TL.

    Özlem Tekin
    18 Şubatta verdiği konserde büyük beğeni toplayan Özlem Tekin, eski ve yeni şarkılarından oluşan repertuvarıyla 25 Mart Cuma akşamı Jolly Joker Balans sahnesinde.
    Bu performansında sanatçıya sahnede Levent Candaş, Murat Çekem, Nedim Ruacan, Tahsin Endersoy, Tolga Kılıç Ve Neslihan Yalçındağ eşlik edecek. Saat 22:00’de başlayacak konserin bilet fiyatları ise normal: 45 TL. VIP: 67 TL.

    Emre Aydın
    Türk rock müziğinin en başarılı isimlerinden biri olan ve “Kâğıt Evler” albümüyle dört yıllık bir aradan sonra müzikseverlerle yeniden buluşan Emre Aydın, yeniden İzmirli hayranlarının karşısında!
    Sanatçı 25 Mart Cuma akşamı Ooze Venue sahnesinde yine mutheşem bir konser verecek. Saat 23:00’de başlayacak konserin bilet fiyatı ise 34 TL.

    Jethro Tull's Ian Anderson
    1968 yılından bu yana müzik kariyerine 30 albüm sığdıran ve 60 milyonu aşkın satış elde eden Jethro Tull’un, grupla özdeşleşen kurucu solisti Ian Anderson unutulmayacak bir  performans için bu hafta sonu 2 özel konser için İstanbul ve Ankara’da...

    25 Mart Cuma gecesi İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşek konser saat 21:00’de başlıyor. Bilet fiyatları kategorilerine göre 145 ve 67 TL. Arasında değişiyor.
    Anderson, 26 Mart Cumartesi gecesi ise Ankara Anadolu Kongre ve Gösteri Merkezi’nde müzikseverlerle buluşacak. Saat 21:00’de başlayacak konserin bilet fiyatları kategorilerine göre 112 ve 45 TL. arasında değişiyor.

    Ramadan - Bon Mod
    Elektronik müziğin iki önemli ismi Bon Mod ve Ramadan, uzun bir aradan sonra tekrar Indigo sahnesinde. Eğlenceli müzikleri ve sıra dışı sahne performansları ile adlarından oldukça söz ettiren bu iki grup, yeni görsel ve işitsel şovlarıyla 25 Mart Cuma akşamı elektronik müzik severlerle buluşuyor.

    Mr. Sür, disco soslu DJ setiyle geceye eşlik edeceği gece saat 23:00’de başlıyor. Bilet fiyatı ise 18,50 TL.

    Mor ve Ötesi
    1996 tarihli ilk albümü Şehir'den bu yana istikrarlı müzikal çizgisini ve politik tavrını sürdüren Mor ve Ötesi, daha önce hiçbir yerde izlemediğiniz özel bir performansla 26 Mart Cumartesi günü Salon İKSV’de...

    İki bölümden oluşacak performansın ilk bölümünde grup, orijinal şarkı sıralamasıyla”Masumiyetin Ziyan Olmaz” albümünü, bu albümün şarkıları için özel tasarlanmış ve mor ve ötesi konserlerinin alamet-i farikası olan canlı VJ görselleri eşliğinde çalacak. İkinci bölümde ise grubun şimdiye kadar yayımlanan 5 stüdyo albümünden parçalara yer verilerek, geçmişten bugüne retrospektif bir zaman tüneli yaratılacak.
    Saat 22:30’da başlayacak bu özel konserin bilet fiyatları ise kategorilerine göre 45 ve 28 TL.

    Ayhan Sicimoğlu and Latin All Stars
    Latin müziğinin vazgeçilmez programı, Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars, 26 Mart Cumartesi akşamı bir kez daha Ghetto sahnesinde...

    Devamlı olarak yenilenen hareketli repertuvarıyla latin müzik ve dans severlerin heyecanla beklediği programda latin müziğinin sevilen parçalarının yorumlanmasına ek olarak, bestesi ve sözleri Ayhan Sicimoğlu’na ait olan Türkçe latin parçalar da yer alacak eğlence saat 22:30’da başlıyor.
    Bilet fiyatları ise yemek ve konser:  89 TL. tam 39,50 TL. öğrenci 34,50 TL.

    Unkle Live
    Geçtiğimiz yılın Mayıs ayında “Where Did The Night Fall” isimli dördüncü albümünü dinleyicileriyle paylaşan Unkle Live, 26 Mart Cumartesi gecesi Refresh The Venue sahnesinde...

    Yıllar geçtikçe genişleyen ve kemikleşen kadro 2010 yılı içerisinde Unkle Live olarak birçok festivalde önemli isimlerin üzerinde headliner olarak sahne aldı ve müziklerindeki elektronik altyapıyı güçlü grup performanslarıyla, şarkılardaki atmosferi sahne şovlarıyla güçlendiren grup izleyicilerden her zaman olduğu gibi tam puan aldı. Grubun konseri saat 22:00’de başlıyor. Bilet fiyatı ise 69,50 TL.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow