hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Grammy'li Joss Stone'dan İstanbul konseri

    Grammyli Joss Stonedan İstanbul konseri
    expand

    Grammy ödüllü ünlü soul sanatçısı Joss Stone, 28 Temmuz Perşembe günü, Santralistanbul'da hayranlarıyla buluşacak.

    Otoriteler tarafından "You Had Me" ve "Fell in Love with a Boy" gibi şarkılarıyla son yılların en iyi çıkış yapan sanatçıları arasında gösterilen sanatçı, Türkiye'de vereceği ilk konserde, başarılı sahne performansını İstanbullu müzikseverler için sahneleyecek.

    Beyoğlu Hayal Kahvesi yarın, makyaj sanatçılığıyla da tanınan Suzan Kardeş'e ev sahipliği yapacak.

    Sanatçının yeni kurduğu Bekriya Band isimli grubu ile vereceği konsere gelenler, Kardeş'in Balkan şarkılarına getirdiği özgün yorumu dinleme fırsatı bulacak.

    Konserde Kardeş'e grup üyeleri Kemal Oksal, Turay Dinleyen, Ertuğrul Şentürk, Cenk Kandıralı, Alp Doğan Türeci, Emre Karabulut, Barış Yazıcı, Batuhan Şallı ve Ozan Ünlü enstrümanlarıyla eşlik edecek.

    Ünlü soprano Renee Fleming de yarın Aya İrini Müzesi'nde sahne alacak. 

    Dünyanın en büyük opera sahnelerinde konserler veren, 13 kez Grammy'e aday gösterilen sanatçıya, Türkiye konserinde Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası eşlik edecek.

    Türkçe müziğin ünlü ismi Candan Erçetin, 24 Temmuz tarihinde Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde dinleyicileriyle buluşacak.

    Most Açıkhava konserlerinin 21'incisinin açılışında sahne alacak Erçetin, unutulmaz şarkılarının yanı sıra, kendi müzik yaşantısında etkisi olan sanatçıların eserlerine de yer verecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow