Van'ı terk etmeyenler bu konserde buluşuyor

Vanı terk etmeyenler bu konserde buluşuyor
expand

Art arda gelen deprem felaketi ile yıkılan Van'a konteyner sağlamak için düzenlenecek yardım konserinde Kardeş Türküler, Grup Yorum ve Gevende sahne alacak.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Van depremi ardından yaşanan insani felaket hâlâ devam ediyor.

Şehrin yüzde 80’i yıkık ve insanlar barınma ve beslenme ihtiyaçlarını karşılayamıyor. Yardımlar yerine ulaşamıyor, çocuklar soğukla, yangınla kaybediliyor. Van halkı yüzüstü bırakılıyor.

"Van’ı Terk Etmiyoruz!" diyen Kardeş Türküler, Grup Yorum ve Gevende Van’ın barınma sorununa destek olmak için 25 Aralık Pazar günü saat 18:00’de Bostancı Gösteri Merkezi’ne Van'ı terk etmeyen herkesi bekliyor.

Konserin geliriyle Van’a konteyner sağlamayı amaçlayan müzik grupları, Van’ın gönüllü ihtiyacı için de çağrı yapıyor.

25 TL’den satılacak yardım biletleri Biletix’ten, Bostancı Gösteri Merkezi’nden veya Boğaziçi Gösteri Sanatları Topluluğu'ndan (251 19 21 ve 251 19 43) alınabilir.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow