hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Boşanmak isteyen eşini başından vurdu!

    Boşanmak isteyen eşini başından vurdu
    expand

    Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. İstanbul Bayrampaşa'da 29 yaşındaki Serpil K., boşanmak istediği eşi tarafından başından vurularak öldürüldü. Eşi daha sonra intihar girişiminde bulundu. Hastaneye kaldırılan Hüseyin K., kurtarılamadı.

    Bayrampaşa Kocatepe Mahallesi'nde bulunan bir tekstil atölyesinde çalışan 29 yaşındaki Serpil Kamay, bugün saat 09.00 sıralarında eşi olduğu iddia edilen kişinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

    İşyeri sahibi Mehmet Güven'in sabah tekstil atölyesini açmasının ardından meydana geldiği belirtilen olayda Kamay, kafasına isabet eden iki kurşunla hayatını kaybetti. İşyeri sahibi Mehmet Güven, hayatını kaybeden Serpil Kamay'ın 3 gün önce işe başladığını ve boşanmak için para biriktirdiği söyledi.

    Başına ateş etti

    Edinilen bilgilere göre,  H.K, çalıştığı tekstil atölyesine giden eşi Serpil Kamay'ı bir süre takip etti. Eşinin atölyeye girdiğini gören H.K, arkasından içeri girerek eşine iki el ateş etti. Bu sırada işyeri sahibi araya girerek H.K.'yı durdurmak istedi.

    İşyeri sahibine silahını doğrultarak aradan çekilmesini söyleyen H.K., daha sonra makinaların arkasında bulunan eşi Sepil Kamay'ın yanına giderek kafasına iki el ateş etti. Olay yerine gelen ambulans ekipleri, yaptıkları kontrollerde Serpil Kamay'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, çalışmalarını sürdürürken, işyeri önünde de güvenlik kordonu oluşturuldu.

    İntihar girşiminde bulundu

    Hüseyin K.'nın daha sonra aynı silahla Kağıthane'deki evinde intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Kendisini başından vurduğu belirtilen Hüseyin K., sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

    Hüseyin K., kaldırıldığı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

    "Avukat parası toplayarak boşanacağını söylüyordu"

    Tekstil atölyesinin sahibi Mehmet Güven, "Eşinin uyuşturucu alarak kendisine şiddet uyguladığını, dövdüğünü söylemişti. Pazartesi günü burada işe başladı. Avukat parası toplayarak boşanacağını söylüyordu. Bende kabul ettim. Pazartesi maaşı ve işlemlerini konuşacaktık. Sabah personeller gelirken arkadan bir erkek sesi duydum. Oraya gitmemle silah sesleri başladı. Saldırgana engel olmak istedim ancak silahı bana doğrultarak aradan çekilmemi söyledi. Daha sonra makinaların olduğu yere kaçan Serpil'in yanına gitti ve kafasına 2 el ateş etti" dedi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow