hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Siyanür felaketi Erdoğan'ın da gündeminde

    Siyanür felaketi Erdoğanın da gündeminde
    expand

    Kütahya'da, siyanürlü suyun depolandığı barajın çöken setleri Başbakan Erdoğan'ın da gündemindeydi. Kütahyalılara seslenen başbakan, "endişe edilecek bir durum yok herşey kontrolümüz altında" dedi.

    Başbakan Erdoğan, partisinin Zafer Meydanı'nda düzenlenen mitinginde vatandaşlara hitap etti.

    Başbakan Erdoğan, Gümüşköy'de bir maden işletmesinin özel sektöre ait atık depolama alanında meydana gelen patlama, sızıntı ve sonrasındaki gelişmeleri çok yakından takip ettiklerini söyledi.

    Erdoğan, "Başbakan Yardımcımız sayın Cemil Çiçek, Çevre ve Orman Bakanımız sayın Veysel Eroğlu, Kütahya Valiliğimiz, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığımız meseleyi anbean izliyor, gerekli tedbirler alınmıştır. Şu an itibariyle endişeyi gerektirecek hiçbir durum yok. Kütahyalı kardeşlerim, köylülerimiz hiç endişelenmesinler, mesele takibimiz ve kontrol altındadır. Hiç endişe etmeyin" dedi.

    Ülkeye ve millete hizmet yolculuğunda 8,5 yılı geride bıraktıklarını kaydeden Erdoğan, yaptıkları hizmetlerden bazı örnekler verdi.

    Hizmetlerini anlatmaya saatlerin yetmeyeceğini belirten Erdoğan, eğitim, sağlık başta olmak üzere çeşitli alanlarda yaptıkları hizmetleri anlattı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow